Ce vrăji mai face Larry Ellison? Americanii au dat startul evenimentului Oracle OpenWorld 2016 Ce vrăji mai face Larry Ellison? Americanii au dat startul evenimentului Oracle OpenWorld 2016
În discursul de deschidere acConferinței Oracle OpenWorld 2016, Larry Ellison, Oracle Executive Chairman și CTO, a prezentat Oracle Database 12c Release 2, precum și... Ce vrăji mai face Larry Ellison? Americanii au dat startul evenimentului Oracle OpenWorld 2016

În discursul de deschidere acConferinței Oracle OpenWorld 2016, Larry Ellison, Oracle Executive Chairman și CTO, a prezentat Oracle Database 12c Release 2, precum și peste 20 de noi servicii Oracle Cloud Platform și Application. 

„Amazon va pierde poziția de lider și va avea parte de o concurență puternică pe viitor. Suntem mândri de cea de-a doua generație de Infrastructure as a Service. Ne vom concentra pe aceasta și o vom promova agresiv nu numai la Oracle OpenWorld, dar și pe durata acestui an fiscal cât și în următorii ani”, a spus Ellison.

Oracle a anunțat o serie de noi soluții pe toate cele 3 nivele Cloud (IaaS, PaaS și SaaS). Oracle a prezentat cea mai largă gamă Infrastructure-as-a-Service (IaaS) din industrie, ce include servere cloud de tip baremetal, care sunt de 11,5X mai rapide și cu 20% mai ieftine decât cea mai rapidă soluție oferită de concurență. Noile completări Oracle Cloud Platform permit clienților să obțină cele mai bune medii, atât multi-tenant cât și single-tenant, și includ Oracle Bare Metal Cloud Services, Oracle Ravello Cloud Service, Oracle Container Cloud Service și îmbunătățiri aduse serviciilor Oracle Cloud existente.

Totodată, compania a anunțat și o serie de inovații majore în întreaga platformă Oracle Cloud, concepute pentru a oferi organizațiilor încrederea de care au nevoie pentru a rula aplicațiile lor cele mai critice în Cloud. În centrul Oracle Platform-as-a-Service (PaaS) se află noua soluție Database-as-a-Service (DBaaS) bazată pe Oracle Database 12c Release 2. Noua bază de date Oracle este pusă la dispoziție pentru prima dată în cloud, oferind companiilor de toate dimensiunile acces la cea mai rapidă, scalabilă și fiabilă tehnologie de baze de date din lume, totul într-un mediu cloud rentabil și flexibil.

„Există două baze de date mari ce țin evidența consumatorilor și care înglobează  o mulțime de informații despre aceștia. Una dintre ele este foarte cunoscută și se numește Facebook, cealaltă este mai puțin cunoscută – Oracle Data Cloud. Noi, de fapt, avem mai mulți consumatori în cloudul nostru de date comparativ cu cât au ceilalți”.

„Avem mai multe aplicații SaaS (Software as a Service) adaptate fiecărei nevoie de business comparativ cu orice alt furnizor de servicii cloud. Avem suita HCM, CRM, Customer Experience, plus o mulțime de alte soluții dedicate. Și continuăm să ne lărgim portofoliul”, a mai precizat șeful Oracle.

Oracle Database 12c Release 2 este pe deplin compatibilă, de la entry-level la cele mai mari volume de încărcare a bazelor de date și permite companiilor să profite de capabilitățile de tip on-premise pentru dezvoltarea sistemelor de baze de date, aplicațiilor pentru afaceri mici, mijlocii și departamentale, precum și aplicațiilor de tip enterprise, în Cloud. Îmbunătățirile PaaS includ, de asemenea, nouăsprezece noi servicii Cloud, printre care: Container Cloud Service, Oracle Identity Cloud Service, Oracle Internet of Things Cloud Service, Big Data Cloud Services și Oracle Analytics Cloud Services.

Gigantul american a prezentat strategia pentru noua generație de servicii cloud Software as a Service (SaaS) ce îmbină date din surse externe cu analiza în timp real și inputuri de comportament pentru a crea aplicații cloud ce se adaptează și învață. Rezultatul: aplicații cloud inteligente, ce oferă în mod automat recomandări individualizate de acțiuni și simplifică sarcinile utilizatorilor, precum profesioniștii din departamentele de resurse umane sau cei din domeniul financiar.

Denumite Adaptive Intelligent Applications, aceste soluții cloud de generație următoare sunt bazate pe informații din Oracle Data Cloud – o colecție de mai mult de 5 miliarde de profile de consum și de afaceri, cu peste 45.000 de atribute. Când sunt activate, ele folosesc date Oracle la scară web și aplică științe avansate de date pentru a învăța și internaliza date despre utilizatorii unei organizații și despre comportamentele lor, pentru a furniza clienților și angajaților informații specifice. Aceste informații provenite din analiza profundă construiesc o bază de cunoștințe care ajută la îmbunătățirea rezultatelor de business în cadrul organizațiilor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: