Ce trebuie să știi atunci când îți alegi un ceas premium Ce trebuie să știi atunci când îți alegi un ceas premium
Atunci când vine vorba despre ceasuri, se observă cum, în ultimul deceniu, standardele românilor au crescut considerabil. În acest context, Horologer și-a asumat misiunea... Ce trebuie să știi atunci când îți alegi un ceas premium

Atunci când vine vorba despre ceasuri, se observă cum, în ultimul deceniu, standardele românilor au crescut considerabil. În acest context, Horologer și-a asumat misiunea de educare, îndrumând pasionații spre modelul care li se potrivește.

Iubitorii de ceasuri preferă mărcile elvețiene, pentru că au asigurată calitate fără compromis, începând de la piesele mecanismului și continuând cu oțelul inoxidabil de calitate superioară, geamuri de safir sau curele din piele veritabilă. Acestor lucruri se adaugă un control riguros al calității și, faptul că, spre deosebire de alte ceasuri, brandurile elvețiene furnizează piese de schimb pentru încă 10 ani după oprirea producției unui model.

În general, profilul clienților Horologer depășește vârsta de 26 de ani și cuprinde profesii din domenii precum avocatură, marketing, brokeraj, inginerie, medicină sau antreprenoriat. Și, de regulă, odată devenit client al magazinului, acesta revine pentru o a doua achiziție. Clienții pot alege dintr-o gamă variată de ceasuri, cu prețuri cuprinse între 600 și 3.400 de lei, dar, în funcție de dorințele acestora, pot fi aduse anumite branduri pe comandă.

„Cel mai scump ceas pe care l-am vândut în 2017 a fost un model de 12.000 de lei, care a fost livrat clientului într-o cutie de trabucuri, numită humidor. A fost o alegere interesantă. Dincolo de acest lucru, avantajul Horologer este că noi cunoaştem ceasurile şi pe dinăuntru, spre deosebire de un simplu vânzător de ceasuri dintr-un alt magazin. Ştim, în primul rând, că ceasurile pe care le vindem au mecanisme bune, fiabile. Ştim din ce materiale sunt făcute şi cum se vor comporta acele materiale în timp. Putem recomanda un ceas în funcţie de persoană şi de activitatea pe care aceasta o are. Ştim reguli pentru cum ar trebui să arate ceasul pe mâna clientului, cu ce poate fi purtat și așa mai departe”, a declarat Marius Vasilescu, co-fondator Horologer.

Bine de știut!

Horologer a luat naștere din pasiune, pe fondul a 20 de ani de experiență în domeniul orologeriei. A pornit în martie 2015, ca un service multi-brand pentru ceasuri elvețiene, iar, în timp, a prins contur ideea unui magazin online, dar și offline. Din vara lui 2016, iubitorii de ceasuri au în Horologer un partener de nădejde, aceștia având de ales dintre branduri elvețiene precum Election, Grovana sau Mondaine și diverse modele care pot fi aduse la comandă. Întrucât afacerea este una de familie, bunul mers al lucrurilor e supravegheat, zi de zi, de cei doi fondatori, Vasile și Marius Vasilescu.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: