Ce tratamente fac vedetele la Silhouette ca să arate perfect de sărbători Ce tratamente fac vedetele la Silhouette ca să arate perfect de sărbători
Vedete cunoscute din showbiz apelează la tratamente faciale și corproale de ultimă generație la centrele Silhouette din București pentru a arăta impecabil cu ocazia... Ce tratamente fac vedetele la Silhouette ca să arate perfect de sărbători

Vedete cunoscute din showbiz apelează la tratamente faciale și corproale de ultimă generație la centrele Silhouette din București pentru a arăta impecabil cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Fie că au nevoie de curățare profesională a tenului, de hidratare intensă ori de proceduri antirid ori de slăbit, celebritățile se lasă pe mâinile pricepute ale specialiștilor și au încredere în rezutatele tehnologiilor viitorului.

Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu a făcut zilele trecute un tratament de curățare de lux Academie. Acesta asigură purifierea în profunzime a tenului, realizată prin demachiere, gomaj, sterilizare cu înaltă frecvență, aplicarea unei fiole Academie specifice, aleasă de specialist în funcție de starea tenului din momentul respectiv, masaj, aplicarea unei măști calmante și a unei creme adecvate.

Apoi, pentru o hidratare perfectă a tenului, care asigură un machiaj stabil și durabil, Adelina a ales tratamentul Superhidratare cu masca colagen Academie care ofera redensifiere, fermitate si suplete pielii, tenul fiind vizibil mai fresh si mai luminos.

Pretul tratamentului de curatare de lux Academie este 230 lei, iar al  tratamentului Superhidratare cu masca colagen 290 lei. Durata fiecarui tratament este de 60 de minute.

Albertina Ionescu

Albertina Ionescu a ales să își remodeleze corpul cu procedura de endermologie LPG Alliance. Este vorba de un tratament de remodelare corporală, complet neinvaziv, care se axează pe procedee naturale de stimulare mecanică a pielii 100% naturală.  Acesta activează natural metabolismul celular lucrând simultan pentru reducerea stratului de grăsime și pentru tratarea pielii lăsate, în timp ce respectă complet ecologia pielii și a corpului. Elimină grăsimea localizată, roduce colagen natural, elastină și acid hialuronic.

Pielea devine mai fermă, iar aspectul de coajă de portocală diminuat. În acest mod se pot slăbi peste 5 cm în talie, celulita este redusă cu 67%, iar silueta este mai fermă cu până la 71%.

Un tratament LPG Alliance are prețul de 299 lei la Centrele Silhouette.

Daiana Anghel

Renumită în mediul online ca o cunoscătoare a industriei de înfrumusețare, Daiana Anghel a ales să urmeze la Silhouette cea mai nouă procedură de microneedling cu radiofecvență dublu fracționată. Este voreba de Vivace, tratamentul medical ce redă conturul feței, estompează ridurile, tratează acneea și cicatricile postacneice și minimizează porii oferind tenului un aspect sănătos, de porțelan.

Prețul unui tratament Vivace este de 1800 lei, în luna decembrie existând o ofertă avantajoasă – 1880 lei incluzând bonus un tratament Vivace pentru conturul ochilor și un serum Universkin H (www.silhouette.ro)

Carmen Brumă

Carmen Brumă a ales Aquapure, tratamentul hidrofacial 4 în 1, o soluție profesională de a elimina efectele poluării urbane asupra tenului său.

„Aquapure este unul dintre tratamentele mele preferate de la Silhouette pentru că îmbină curățarea, hidratarea și liftingul într-o ședinta de 40-45 de minute, foarte plăcută și relaxantă . Poți să-l faci chiar și în pauza de prânz. Este un tratament hidrofacial 4 în 1 care curăță profesional pielea, fără să o agreseze, elimină excesul de sebum și problemele pe care pielea le poate avea într-un mediu poluant. Este minunat în special acum, înainte de sărbători, și pe parcursul iernii când tenul nostru are de suferit”, declară Carmen Brumă.

Aquapure include tratamente de dermoabraziune, care vizează tonusul neuniform al pielii, porii sufocați, excesul de sebum, pielea deshidratată, liniile fine și ridurile.

Acesta exfoliază, controlează sebumul și măreste producția de colagen pentru a lăsa pielea curată, refăcuta, mai strălucitoare.

Tratamentul se adreseaza pielii lipsite de fermitate, dar și pielii grase, cu acnee, celei sensibile, și cu hiperpigmentare.

Pentru efecte complete și de durată, specialiștii Silhouette recomandă un tratament pe săptămâna într-o cură de 4 sau 10 ședințe, în funcție de necesitățile pielii. Prețul unei sedințe este de 380 de lei la Centrele Silhouette din București (Unirii și Dorobanți).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: