Ce tratament de lifting nechirurgical face Ileana Badiu la Silhouette pentru întinerire imediată Ce tratament de lifting nechirurgical face Ileana Badiu la Silhouette pentru întinerire imediată
Ileana Badiu este una din cele mai admirate vedete și femei de afaceri din România. Alegerile ei de zi cu zi reprezintă o sursă... Ce tratament de lifting nechirurgical face Ileana Badiu la Silhouette pentru întinerire imediată

Ileana Badiu este una din cele mai admirate vedete și femei de afaceri din România. Alegerile ei de zi cu zi reprezintă o sursă de inspirație pentru multe din doamnele care o urmăresc pe rețelele de socializare, iar secretele sale de înfrumusețare reprezintă unele din cele mai dorite informații.

Ileana Badiu a declarat în mai multe rânduri că, în special după vârsta de 40 de ani, îngrijirea profesională a tenului este mai mult decât indicată, pielea având în această perioadă nevoie de o atenție deosebită în special pentru că se instalează laxitatea cutanată, odată cu înaintarea în vârstă.

Vedeta a postat pe pagina sa de socializare mai multe înregistrări video din timpul unei proceduri nechirurgicale ce are scopul de a face lifting facial cu efect de peste un an de zile. Este vorba de Ultraformer 3, o tehnologie de ultimă generație pe bază de ultrasunete micro și macrofocalizate, pe care o urmează la Centrele Silhouette din București.

„Mă întreba de curând o doamnă de 48 de ani ce putem face ca să nu ne cadă fața. Unul din lucruri este o procedură ce se numește Ultraformer 3, pe care eu o fac la Silhouette. O dată la șase luni e ideal să fie făcută, pe zona mandibulară. Este unul din cele mai eficiente tratamente faciale. Are rezultate incredibile pentru că e stimulator de colagen și elastină”, a spus Ileana Badiu în postările făcute.

Specialiștii spun că Ultraformer ține locul liftingului chirurgical, fiind total neinvazivă, dar având rezultate ce durează chiar mai bine de un an. Ultraformer conturează linia mandibulei, pomeții, tenul devenind mai ferm, la fel și pielea de la nivelul gâtului sau de sub bărbie. Oferă lifting nechirurgical și pentru zona din jurul ochilor (periorbitală) și poate modela conturul si volumul facial. Procedura durează între 20 și 30 de minute, se realizează cu cremă anestezică și nu necesită perioadă de recuperare.

ULTRAFORMER 3 folosește energie focusată de înaltă intensitate pe bază de ultrasunete ce pătrunde în zona vizată. Astfel, se creează puncte de coagulare și se stimulează crearea de colagen nou în țesut, oferindu-ne astfel rezultate impresionante de lifting facial, reducere a ridurilor, fermitate și remodelare corporală. Colagenul și elastina sunt de natură endogenă, produse de propriul corp, motiv pentru care rezultatele persistă foarte de mult.

ULTRAFORMER 3 a devenit inclusiv tehnologia nechirurgicală preferată de vedete îndrăgite din România. Anca Serea, Carmen Brumă, Cătălin Botezatu, Albertina Ionescu, Adina Halas au urmat la Centrele Silhouette din București procedura care a oferit rezultatele estetice dorite, într-un mod complet natural, neinvaziv.

ULTRAFORMER 3 poate fi aplicat pe zone precum frunte, sprâncene, pomeți, maxilar inferior, în cazul bărbiei duble, pe faldurile nazolabiale, gât, mijloc, axilă, abdomen, coapse.

ULTRAFORMER 3 este disponibil în centrele și saloanele partenere Top Line, inclusiv Centrele Silhouette din București (www.silhouette.ro) .

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: