Telekom Romania și-a anunțat astăzi planurile și, totodată, pachete all inclusive de servicii pe care le oferă clienților. Am spicuit câteva din ele. Află cât...

Telekom_Romania_prices (5)

Telekom Romania și-a anunțat astăzi planurile și, totodată, pachete all inclusive de servicii pe care le oferă clienților. Am spicuit câteva din ele. Află cât te costă abonamenele de mobil și fix, voce mobilă și fixă și, de asemenea, cele de TV.

Telekom Romania a anunțat, astăzi, că intră pe piață cu conceptul one-stop-shop și cu unul comercial inovator. Pe o singură factură, clienții Telekom Romania Communications S.A. se vor bucura de divertisment și comunicare de 4 ori nelimitat: pentru broadband mobil și fix, voce mobilă și fixă și, de asemenea, divertisment TV. Mai mult, toate pachetele Telekom Romania Communications S.A.  vor include acces la noul Telekom TV interactiv, sub formă de servicii web și mobile.

VEZI si:

Ce aduce nou brandul TELEKOM pe piața din România

Noua experiență oferită de Telekom TV va include 3 beneficii unice pentru divertisment nelimitat: 1. multi-screen pentru fiecare, indiferent de dispozitivul utilizat; 2. conținut exclusiv pentru sute de ore de divertisment; 3. o experiență TV personalizată, întrucât Telekom TV oferă clienților control complet asupra a ceea ce vor să vadă și asupra momentului când vor să urmărească programul favorit. Lista completă a beneficiilor Telekom TV va fi disponibilă în viitorul apropiat.

Vezi cum arată tarifele Telekom România!

Telekom_Romania_prices (6)

Telekom_Romania_prices (11) Telekom_Romania_prices (10) Telekom_Romania_prices (9) Telekom_Romania_prices (8) Telekom_Romania_prices (7) Telekom_Romania_prices (1) Telekom_Romania_prices (3) Telekom_Romania_prices (2) Telekom_Romania_prices (12) Telekom_Romania_prices (4)

  • Mihai Barbu

    15/09/2014 #1 Author

    Nemtii au vazut ca romtelecom si cosmote au inceput sa mearga pe plus si au zis ca daca vor veni ei in romania lumea va plati si mai mult pentru cateva minute in plus,lucrurile nu merg chiar asa, deja abonamentele sunt foarte scumpe pentru cate minutese ofera si tinand cont ca cei de ladigi ofera si minute nationale nelimitate si internet mobil nelimitat la doar 4 euro tva inclus atunci astia de la telekompoate sa se intoarca inapoi in germania cu preturile lor, cel mai mic abonament este de 6.95 euro + tva si da 150 min nat si 50 mb pe candcei de la digi la4euro tva inclus ofera si min nat nelimitate si internet si de cand cu parteneriatul de roming national cu vodafone,digi are semnal aproape oriunde. Eu am doua abonamente cosmote de10.95 euro + tva cu180 min si 50 mb,le voi porta la digi pe amandoua pe data de 21 cand expira. Daca telekom vroia sa ma pastreze client imi ofera cel putin un abonament la fel ca la digi.Cum nu imi ofera prefera sa dau banii pe abonament unor romani nu unor nemtiAsa ca le spun la revedere celor de la telekom si voi trece la digi.

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: