Ce planuri are Andreea Marin cu Tuncay Ozturk Ce planuri are Andreea Marin cu Tuncay Ozturk
Astazi, de la ora 22:00, Ilinca Vandici va invita la o noua editie a emisiunii “D-Paparazzi”, la Kanal D. Subiecte incendiare, dar si exclusivitati,... Ce planuri are Andreea Marin cu Tuncay Ozturk

Astazi, de la ora 22:00, Ilinca Vandici va invita la o noua editie a emisiunii “D-Paparazzi”, la Kanal D. Subiecte incendiare, dar si exclusivitati, toate acestea vor face deliciul publicului dornic de a afla noutatile din vietile vedetelor.

Pentru prima oara, Andreea Marin invita o echipa de filmare in gradina casei sale, locul unde intreaga familie se relaxeaza. Vedeta a povestit ca Violeta, fiica acesteia, nu se da la o parte de la gradinarit si ca ii place la nebunie sa planteze copaci.

“Visinul si ciresul sunt plantati de fiica mea. Ea a sapat groapa, ea l-a asezat in pamant, iar anul trecut, visinul a fost plin cu fructe gustoase si aromate”, a spus Andreea Marin.

Fosta prezentatoare tv a dezvaluit reporterilor “D-Paparazzi” care sunt planurile pentru coltul de rai pe care si l-a amenajat langa casa, dar si care este una dintre dorintele sotului sau, Tuncay.

“Planuim sa mergem la Istanbul, la piata de flori si sa aducem multe plante, asa cum am facut si anul trecut cand am venit cu portbagajul plin cu pomi. Visul sotului meu este sa facem o sera si o microferma. Deocamdata avem doar un catel si doua pisici, dar intr-o microferma vom putea creste pui, curcani”, a povestit vedeta.

 • Mihaica Iuliana

  27/04/2015 #1 Author

  este o femeie ambitioasa si sigur va reusii.

  Reply

 • Eric Victor

  01/05/2015 #2 Author

  O femeie simpla si cu planuri mari! Merita putina liniste si sper sa se implice in cat mai multe actiuni umanitare deoarece a ajuns deja o voce.

  Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: