TP-LINK, lider mondial și local pe segmentul routerelor wireless, estimează că va livra anul acesta de Black Friday 50.000 de echipamente, de două ori...
gadget trends tp linkTP-LINK, lider mondial și local pe segmentul routerelor wireless, estimează că va livra anul acesta de Black Friday 50.000 de echipamente, de două ori mai multe comparativ cu ediția de anul trecut a evenimentului de shoppping și aproximativ 50% din livrările aferente unui întreg trimestru.

Produsele cu cele mai mari discounturi oferite de Black Friday sunt din categoria routerelor wireless N de 150 Mbps și 300 Mbps, tehnologii care au înregistrat cele mai bune vânzări și în primul semestru al acestui an.

Aflați mai multe detalii despre campaniile Black Friday din acest an.

”Avem comenzi ferme pentru stocul de 50.000 de routere disponibil în depozitul nostru, însă suntem pregătiți să suplimentăm numărul de echipamente în cazul în care vânzările vor depăși estimările noastre și ale partenerilor noștri. Suntem prezenți în majoritatea lanțurilor de retail clasic și online, cu o gamă variată de routere și discounturi spectaculoase, pentru a satisface cererea  tuturor clienților”, a declarat Bogdan Mihalcea, manager de vânzări TP-LINK România.

2013 este al doilea an în care TP-LINK participă la evenimentul de shopping. ”Rezultatele peste așteptări înregistrate anul trecut de Black Friday ne-au determinat să participăm și anul acesta cu o gamă extinsă de produse și cu un număr crescut de parteneri, atât din zona de electroretail, cât și hypermarketuri”, a mai adăugat Bogdan Mihalcea.

Între magazinele din care vor fi putea fi cumpărate produse TP-LINK cu discount se numără: Carrefour, Cel, eMAG, evoMAG, PC Garage, Flanco.

TP-LINK deține o cotă de piață de peste 60% pe segmentul routerelor wireless în România. În prima jumătate a anului, producătorul a livrat prin cei trei parteneri autorizați pe piața locală: Despec, Network One Distribution și Royal Computers, peste 200.000 de routere wireless. Pentru întregul an, livrările sunt estimate la aproape 400.000 de unități.

Compania TP-LINK este prezentă pe piața românească din 2007, prin trei distribuitori oficiali: Despec, Network One Distribution și Royal Computers. Din martie 2013, TP-LINK are reprezentare directă printr-un birou deschis la București, dar și un depozit regional care deservește România și alte șase piețe din regiune.

TP-LINK este producător global de echipamente de rețea pentru clienți SOHO și IMM-uri şi furnizorul numărul 1 pe segmentul WLAN şi CPE în bandă largă la nivel mondial. Produsele TP-LINK sunt disponibile în peste 120 de ţări și deservesc zeci de milioane de clienţi. Cu sediul la Shenzen, TP-LINK derulează activități de cercetare și dezvoltare de produs, dar și producție în două fabrici în China. Portofoliul de produse al TP-LINK cuprinde echipamente recunoscute și premiate la nivel internațional din categoria wireless, ADSL, routere, switch-uri, camere IP, adaptoare powerline, servere de imprimare, convertoare media şi adaptoare de reţea. Bazându-se pe încrederea a zeci de milioane de clienţi, TP-LINK își propune să ajungă în top 3 cei mai mari producători globali de echipamente de networking.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: