Ce le promite Vodafone utilizatorilor care achizitioneaza cartele Ce le promite Vodafone utilizatorilor care achizitioneaza cartele
De acum, promotional, clientii care achizitioneaza Cartela Vodafone si activeaza una dintre extraoptiunile “Ce vrei tu” pana la 1 iunie 2015, vor primi gratuit... Ce le promite Vodafone utilizatorilor care achizitioneaza cartele

De acum, promotional, clientii care achizitioneaza Cartela Vodafone si activeaza una dintre extraoptiunile “Ce vrei tu” pana la 1 iunie 2015, vor primi gratuit un bonus lunar egal cu valoarea extraoptiunii activate.

Bonusul poate fi folosit pentru activarea unei alte extraoptiuni, in aceeasi luna sau intr-o luna viitoare, pana la 31 iulie 2015. Mai multe informatii privind activarea bonusului sunt disponibile la adresa https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/cartela-vodafone/oferte-promotionale/index.htm#tab-1

In plus, clientii Cartelei Vodafone care activeaza extraoptiuni de minim 6 EURO se pot bucura de o experienta muzicala completa, cu o luna de internet nelimitat, prin Bonusul Nelimitat si acces gratuit, timp de un an de zile, in aplicatia Zonga.

Clientii Cartelei Vodafone – atat cei noi cat si cei existenti – au in continuare acces la portofoliul de extraoptiuni “Ce vrei tu”, ce ofera un fond comun de beneficii, in functie de tipul ofertei activate. Beneficiile pot fi folosite fie pentru convorbiri nationale sau internationale in retelele fixe din Uniunea Europeana, SMS-uri nationale sau trafic de date.

Ca parte integranta a platformei “Romanii au initiativa”, noua promotie pentru Cartela Vodafone este sustinuta de o campanie de comunicare ce il are in centru pe Raymond, un tanar din Targu Jiu al carui vis a fost sa aiba o cariera in muzica.

Din luna februarie, Raymond se afla in Bucuresti, timp in care a lucrat la prima lui melodie, #ViataCumVreauEu, si a produs continut pentru pagina lui de Facebook. Raymond isi va lansa prima lui piesa, cu un videoclip inedit ce surprinde un concert intr-o statie de autobuz din centrul Bucurestiului. Povestea lui Raymond poate fi urmarita pe pagina oficiala de Facebook (www.facebook.ro/raymondofficial) si pe canalul dedicat de Youtube (www.youtube.com/raymondofficial).

  • Ali Edwin

    08/04/2015 #1 Author

    Si eu folosesc Vodafone si sunt foarte multumit, au diferite oferte, mai proaste, mai bune, dar per total sunt multumit

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: