Ce îți dă aripi să zbori? Iutta lansează online colecția Măiastra Ce îți dă aripi să zbori? Iutta lansează online colecția Măiastra
În preajma sărbătorilor, Iutta invită atât publicul din țară, cât și cel din plan internațional, la o lansare inedită ce va avea loc online,... Ce îți dă aripi să zbori? Iutta lansează online colecția Măiastra

În preajma sărbătorilor, Iutta invită atât publicul din țară, cât și cel din plan internațional, la o lansare inedită ce va avea loc online, pe site-ul brandului. Noua colecție, intitulată Măiastra, va fi introdusă printr-un chestionar interactiv care va reda răspunsul la întrebarea ‘Ce îți dă aripi să zbori?’ și va atribui fiecărui tip de personalitate o păsare ce a inspirat designul accesoriilor.

Astfel, Iutta va pune la dispoziție celor care iau parte la lansare un preview în exclusivitate al colecției din 2016 și posibilitatea de a comanda în avans produsul dorit. Colecția va putea fi găsită și la târgul de design românesc Made in RO, între 19 și 20 decembrie, la Impact Hub, Strada Halelor, 5.

Noua colecție, Măiastra, portretizează o veche legendă românească despre o făptură alegorică ce se află la poarta nemuririi. Ea este întruchiparea dorului suprem, un dor dezbrăcat de toate rădăcinile sale pământești. Accesoriile inspirate de zborul spre infinit al Măiastrei au în centru simbolul zeiței pasăre, poartă nume din aceeași sferă și sunt o mărturie a puterii basmelor, traduse prin arta meșteșugăritului în emoții, vise și stări.

„În Măiastra am regăsit zborul către absolut, renașterea din propriile rădăcini și speranța, trăiri puternice care prin stilizare sunt acum redate în creația noastră. Ea este un simbol predominant în cultura locală și a căpătat rezonanță prin talentul artiștilor români care au imortalizat-o fie în scultură, fie în scris. Semnificația pe care o poartă ne onorează nespus și dorim să o facem cât mai cunoscută peste hotare”, spune Nicoleta Chirica, fondatoare și designer Iutta.

În urma acestei lansări ce va avea loc pe www.iutta.ro, portofoliul se va îmbogăți cu o serie de produse noi din zona tech, dar și cu alte accesorii din piele, toate purtând semnătura caracteristică a brand-ului.

Chestionarul pregătit de Iutta poate fi accesat direct aici: www.iutta.ro/quiz.

Iutta este un brand iconic de genți, pantofi și accesorii din piele cu un design folk contemporan. Creațiile noastre se inspiră din cultura tradițională și credințe străvechi, traduse într-o manieră personală, exclusivă. Colecțiile capătă viață prin devotamentul și pasiunea investite în fiecare produs, calități sinonime cu viziunea brandului. Astfel, produsele noastre au devenit elemente distinctive în industria fashion. La baza lor stau povești care ne aduc aminte de propriile rădăcini și valori. Filosofia din spatele lor este de a descoperi culturile locale și de a le readuce la viață prin design.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: