Ce faci dacă ești pasionat de fotografie? Îți cumperi HDD extern ADATA! Ce faci dacă ești pasionat de fotografie? Îți cumperi HDD extern ADATA!
Am călătorit tot mai mult în ultima vreme, iar cei 16 GB liberi de pe smartphone-ul meu Samsung Galaxy S6 Edge s-au umplut rapid... Ce faci dacă ești pasionat de fotografie? Îți cumperi HDD extern ADATA!

Am călătorit tot mai mult în ultima vreme, iar cei 16 GB liberi de pe smartphone-ul meu Samsung Galaxy S6 Edge s-au umplut rapid cu câteva mii de fotografii și filmulețe. Mi-am dat seama că e musai să fac rost de un hard disk extern care să aibă o capacitate de stocare accesibilă ca preț, dar în același timp să fie și rezistent pentru deplasările mele cu mașina sau avionul.

Nimic mai simplu. În doi timpi și trei mișcări mi-am amintit că scriu mereu despre cei de la ADATA, unul dintre producătorii principali de module DRAM de înaltă performanță, produse NAND flash, și care oferă, în paralel, soluții complete de stocare precum carduri de memorie, SSD-uri și Hard Disk-uri portabile.

Am căutat printre ultimele modele lansate de ei și așa am aflat de HD700, un produs de bază pentru stocare de informații cu o carcasă siliconică rezistentă la apă și praf – IP56, plus rezistență la șocuri mecanice pentru situații limită.

M-am documentat eu un pic mai bine și am văzut că acest model dispune și de un senzor G-Shock și criptare de date 256-bit AES, fiind compatibil cu sistemele de operare Windows și Mac OS. L-am pus în coș și a doua zi a ajuns la mine.

L-am purtat, deja, cu mine în trei trip-uri și vă pot spune garantat că HD700 a fost creat pentru persoanele atrase de activități cum ar fi plimbările pe munte, cu kayakul sau, de ce nu, ciclismul. Cu alte cuvinte, stiluri de viață care cer capacitate de stocare pentru a captura momentele frumoase.

Recunosc că nu am dat cu el de totți pereții, însă, s-a zguduit de câteva ori, iar combinația de rezistență la șocuri, vibrații sau expunere la praf și apă este excelentă pentru ceea ce căutam eu la un hard disk extern.

HD700 este certificat IEC IP56 ceea ce înseamnă ca oferă protecție completă împotriva celor mai mici particule de praf și folosește o protecție multi-strat și carcasă interioară dintr-un material moale. În plus, la exterior este echipat cu o husă din silicon pentru absorbția șocurilor.

Eu am ales versiunea de 1 TB, dar HD700 este disponibil și în versiunea de 2TB cu interfață USB 3.0. Era să uit, husele din silicon sunt disponibile în mai multe culori, ceea ce îl face un “accesoriu” în trend în ziua de azi.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: