Ce criterii aveți în vedere atunci când achiziționați o centrală termică? Ce criterii aveți în vedere atunci când achiziționați o centrală termică?
Românii sunt tot mai interesați de obținerea unei perioade extinse de garanție atunci când își cumpără o centrală termică. De altfel, acesta este unul... Ce criterii aveți în vedere atunci când achiziționați o centrală termică?

Românii sunt tot mai interesați de obținerea unei perioade extinse de garanție atunci când își cumpără o centrală termică. De altfel, acesta este unul dintre principalele criterii pe care le iau în considerare atunci când vor să facă o astfel de achiziție, pe lângă preț și caracteristicile tehnice ale produsului, potrivit Ariston Thermo România, liderul pieței locale de centrale termice și boilere electrice.

“Garanția este importantă la cumpărarea unei centrale termice, iar comportamentul de achiziţie al românilor din ultima perioadă sugerează că tot mai mulți înțeleg acest lucru și îi acordă o atenție sporită. Observăm această grijă mai ales în rândul clienților care decid să își schimbe centrala termică veche cu una nouă, mai performantă”,  a declarat Cătălin Drăguleanu, Country Manager Ariston Thermo România.

Acesta a subliniat, de asemenea, că, în contextul în care durata de viață a unei central termice este, în medie, de cca. 10 ani, serviciile post-vânzare au o importanță ridicată pentru românii care fac o astfel de achiziție.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților, Ariston Thermo România lansează o nouă ediție a  campaniei „Performanță în cel mai mic detaliu”. Astfel, pentru orice model de centrală în condensare Genus Premium Evo / System și Clas Premium Evo / System achiziţionat în perioada 09.05.2016 – 31.10.2016, garanţia este extinsă de la 3 la 5 ani, fără costuri suplimentare.

Centralele în condensare Ariston sunt produse în Italia, au o eficiență energetică ridicată și un design modern, ușor de integrat în orice ambient. Modelele incluse în promoție – Genus Premium Evo/System şi Clas Premium Evo/System – utilizează tehnologia condensării complete. Acestea sunt dotate cu pompă modulantă, schimbător de căldură din oțel inox și afișaj LCD intuitiv. În cazul modelului Genus Premium Evo, raportul de modulare este mărit, de până  la  1:10.

Cât pot economisi românii prin instalarea unei centrale termice

Conform normativelor europene introduse pe plan autohton în toamna anului trecut, în acest moment pe piaţa locală se comercializează doar centrale termice în condensare ce au o eficienţă superioară şi un impact redus asupra mediului înconjurător. Astfel, la nivel naţional, în medie, un român poate face o economie de cca. 20% la costurile de încălzire şi producere a apei calde menajere, dacă alege instalarea unei centrale termice în condensare, comparativ cu un model convenţional.

În ceea ce priveşte costurile  pentru producerea de apă caldă menajeră şi căldură, faţă de apartamentele branşate la CET-uri, centralele termice în condensare asigură, în anumite oraşe din ţară, o economie de peste 50% la valoarea facturii. De altfel, potrivit unei analize recente realizate de Ariston Thermo România, doar anul trecut circa 50.000 de apartamente au fost debranșate de la sistemul centralizat de încălzire, locatarii alegând un sistem individual de încălzire.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: