Ce cadouri ne propune Young Living de Valentine’s Day și Dragobete? Ce cadouri ne propune Young Living de Valentine’s Day și Dragobete?
Cine spune că nu poți cuprinde iubirea într-o sticluță? De Valentine’s Day și Dragobete, Young Living împărtășește produsele de referință de care cu siguranță... Ce cadouri ne propune Young Living de Valentine’s Day și Dragobete?

Cine spune că nu poți cuprinde iubirea într-o sticluță? De Valentine’s Day și Dragobete, Young Living împărtășește produsele de referință de care cu siguranță și tu și persoana dragă vă veți îndrăgosti.

Ulei Esențial Rose

Rose (Rosa damascena) are un parfum frumos, cu note florale puternice și dulci, care este îmbătător și extrem de romantic. Fiecare sticlă de 5ml de ulei esențial de Young Living Rose este nevoie, în mod surprinzător, de 9.98kg de petale de trandafir! Conferă echilibru și armonie cu proprietățile sale stimulatoare și revigorante, care creează o stare de bine și încredere de sine. Utilizat de mii de ani pentru îngrijirea pielii, este perfect pentru pielea uscată sau îmbătrânită.

Ulei Esențial One Heart 

Creat pentru a marca și sărbători fundația Young Living, D. Gary Young, One Heart este infuzat cu ingrediente derivate natural atent alese, ce induc o atmosferă meditativă. Combinat cu Ylang Ylang și Ocotea, acest ulei esențial emană o aromă liniștitoare cu note citrice. Câteva picături de One Heart te vor ajuta să-ți găsești echilibrul și să te conectezi cu spiritualitatea ta interioară. Ajută, de asemenea, la crearea unui mediu calmant și energizant.

Amestec de Uleiuri Esențiale Forgiveness

Forgiveness conține un amestec sinergic de uleiuri esențiale cu efect de relaxare și stimulare, care pot ajuta la eliberarea unor amintiri dureroase pentru depășirea obstacolelor emoționale. Procesul de creștere poate continua numai atunci când avem capacitatea de a ierta și renunța la emoțiile negative.

Amestec de Uleiuri Esențiale Abundance

Abundance a fost creat pentru a intensifica frecvența câmpului magnetic armonic care ne înconjoară. Acest amestec puternic și eficient creează ceea ce poartă denumirea de „legea atracției”, care se referă la energia pozitivă (sau negativă) pe care o atragem spre noi înșine axându-ne asupra acesteia. Abundența deschide, astfel, porțile unui univers plin de posibilități. Parfumul său condimentat este popular atât în rândul femeilor cât și al bărbaților– încearcă să îl utilizezi ca parfum sau apă de colonie.

Amestec de Uleiuri Esențiale Harmony

Uleiurile esențiale cu efecte de echilibrare, calmare și eliberare din acest amestec ne deschid drumul spre noi posibilități și ne asigură o stare generală de bine.

Difuzorul de Uleiuri Esențiale Lantern

Complementează-ți decorul și creează atmosferă cu Difuzorul Lantern Young Living.

O invitație caldă și primitoare pentru  persoana ta dragă de Sfântul Valentin și Dragobete, acest felinar cu detalii deosebite din metal și sticlă transformă orice încăpere prin umplerea aerului  cu aroma uleiurilor tale esențiale favorite.

Cu o durată mai mare de funcționare și 11 elemente de iluminare, inclusiv un mod atrăgător tip lumânare licăritoare, difuzorul Lantern este accesoriul perfect pentru orice fel de mediu și reuniune. Difuzorul Lantern funcționează și ca umidificator și atomizor.

Bile Relaxante pentru Baie Stress Away®

Bilele relaxante pentru baie Young Living Stress Away® reprezintă o modalitate distractivă și efervescentă de a te destinde. Aceste bile pentru baie sunt un răsfăț special datorită notelor sale îmbietoare de vanilie și limetă.

Aceste bile vegane, fără coloranți, conservanți sintetici, sau ingrediente de origine animală, sunt cele mai bune bile pentru baie pe care poți pune mâna!

Bile Calmante pentru Baie Lavender

Uleiul esențial de levănțică— renumit pentru aroma sa calmantă și liniștitoare — face ca Bilele Calmante pentru Baie Young Living Lavender să fie perfecte pentru a te relaxa după o zi lungă.

Young Living Essential Oils este unul din liderii mondiali în uleiuri esențiale, oferind, prin intermediul sediului lor european din Chiswick, Londra, cea mai calitative produse infuzate cu ulei de pe piață. Young Living își ia în serios rolul de lider în industrie, stabilind standardele cu angajamentul său brevetat pentru calitate Seed to Seal®, care include 3 piloni importanți: Aprovizionare, Știință și Standarde. Aceste principii de ghidare ajută firma Young Living să protejeze planeta și să furnizeze produse pure, autentice, pe care membrii noștri le pot utiliza și le pot împărtăși cu încredere cu familia și prietenii lor.

Produsele Young Living — care provin din ferme corporative și partenere și furnizori certificați Seed to Seal — nu numai că susțin un stil de viață sănătos, ci oferă și oportunități pentru peste 6 milioane de membri de la nivel global pentru a-și găsi un scop și o stare de bine în viață, aliniindu-și munca cu valorile și pasiunile lor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: