În mai puțin de cinci zile de la postarea ofertelor pentru Valentine`s Day, românii au epuizat stocul de paturi matrimoniale de pe elefant.ro. Pe...

valentinesÎn mai puțin de cinci zile de la postarea ofertelor pentru Valentine`s Day, românii au epuizat stocul de paturi matrimoniale de pe elefant.ro. Pe lângă obiectele de mobilier, cumpărătorii s-au mai arătat interesați și de cărți, produse de îngrijire personală sau ceasuri pentru persoana iubită.

În momentul de față, mall-ul online al familiei mai are disponibil un singur model de pat marca Mobexpert Outlet cu prețul de 799 lei, redus de  la 1.326 lei.

Astfel, românii mai pot face încă surprize partenerilor de viață pentru 14 februarie comandând patul, iar dacă acesta nu este conform dorințelor se poate returna în decurs de 30 de zile fără vreun cost suplimentar. Transportul pentru pat este la același preț, adică 12,9 lei.

Alte lucruri care pot fi cumpărate de pe elefant.ro pentru impresionarea jumătății de Valentine`s day sunt: cartea Mic dicționar pentru îndrăgostiți, perna decorativă Orange Venue sau bolul Crazy in love.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: