Ce blockbustere se pregătesc pentru vizionare la Cine Globe Romania în 2019 Ce blockbustere se pregătesc pentru vizionare la Cine Globe Romania în 2019
Anul 2019 vine cu o serie de premiere interesante pentru pasionații de filme. Ce blockbustere se pregătesc pentru vizionare la Cine Globe Romania? 1. Captain... Ce blockbustere se pregătesc pentru vizionare la Cine Globe Romania în 2019

Anul 2019 vine cu o serie de premiere interesante pentru pasionații de filme. Ce blockbustere se pregătesc pentru vizionare la Cine Globe Romania?

1. Captain Marvel urmează să vină în cinematografele din România în 8 martie. Primul film Marvel cu o supereroină în centrul atenției ne-o arată pe Carol Danvers, o pământeancă ce preia structura genetică a iubitului ei Captain Mar-vell în urma unui accident distrugător.

Colaboratoare a Răzbunătorilor și a Gardienilor galaxiei în cărțile de benzi desenate, Carol Danvers va fi în stare să-l urmărească până la capătul Universului pe Yon-Rogg, comandantul Kree, cel care a provocat accidentul.

2. “Avengers End Game – part 2” va avea premiera în România pe 26.04.2019. Avengers: Endgamefilmul cu regia semnată de Joe și Anthony Russo, va aduce surprize majore pe parcursul celor trei ore de rulare (zvonurile sunt că filmul va avea 185 de minute).

Dacă accentul filmului va fi în mod previzibil pus pe Avengerii care încearcă să îl învingă pe Thanos (Josh Brolin), există speculații că, de undeva, va mai apărea o amenințare, încă și mai periculoasă. 

3. “Men in black 4” – va avea premiera în Romania pe 21.06.2019. Agenţii Men in Black au încercat întotdeauna să ţină departe de Pământ scursurile universului.

În această nouă aventură au de înfruntat cea mai mare provocare de până acum: o cârtiţa chiar în organizaţia lor.

4. Furios și iute: Hobbs & Shaw se lansează pe marile noastre ecrane pe 2 august 2019. 

După opt filme care au acumulat aproape 5 miliarde de dolari, franciza Furios și iute prezintă acum primul său capitol separat, Furios și iute: Hobbs & Shaw, în care Dwayne Johnson și Jason Statham devin protagoniști, reluându-și rolurile lui Luke Hobbs și Deckard Shaw.

5. “Star Wars: Episode IX” apare în cinematografele noastre abia în luna decembrie a acestui an și, cu el, se încheie și saga Skywalker. Va avea oare cele mai mari încasări? O să fie pe placul publicului? Vom vedea!

Toate aceste blockbustere se pot urmări la Cine Globe, un lanț internațional de multiplex-uri, o rețea fondată de un grup de profesioniști cu zeci de ani experiență în domeniile administrației și proiecției cinematografice. 

Pe lângă locațiile deschise în Europa (România și Bulgaria), compania are multiplex-uri și în Statele Unite, China și India. În tot acest timp, compania este în curs de a-şi consolida prezenţa pe pieţele din India, Bulgaria, România, China şi America de Nord.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: