Ce aranjamente florale au facut legea anul acesta de Halloween Ce aranjamente florale au facut legea anul acesta de Halloween
De cativa ani de zile Halloweenul a devenit si in Romania unul dintre evenimentele cele mai asteptate, pentru care incepem sa ne pregatim din... Ce aranjamente florale au facut legea anul acesta de Halloween

De cativa ani de zile Halloweenul a devenit si in Romania unul dintre evenimentele cele mai asteptate, pentru care incepem sa ne pregatim din timp, sa ne aranjam spe noi si casa, in mod deosebit. Simbol al decoratiunilor de toamna, dovleacul este de acum si la noi cel mai pregnant simbol al Halloweenului.

Fie ca il folosim ca si piesa centrala in diverse aranjamente, fie ca este prezent peste tot prin casa sau in sala de evenimente (mese, pereti, scari, etc), fie ca este pozitionat la intrare, sa ne intampine invitatii, dovleacul face legea si trebuie sa fie „rasfatat” ca atare.

flori-7

In functie de ce au constat ca s-a purtat in acest an si cererile primite de la clienti, dar si tendintele anului la nivel international, specialistii floristi de la Olla.ro ne-au oferit cateva sfaturi despre cum putem sa creem aranjamente florale speciale, inedite si de neuitat cu ajutorul dovleacului. Cateva modalitati prin care il putem evidentia:

  1. Creaza un centru de atentie in camera. Dovlecii colorati sau pictati, asezati intr-un bol vor transforma orice masa normala intr-una cu adevarat speciala.
  2. Dovlecii albi arata mult mai rafinat si impreuna cu o compozitie din flori vor fi combinatia perfecta pentru o atmosfera romantica.
  3. O varianta traditionala este reprezentata de un dovleac taiat si pozitionat intr-o vaza, alaturi de florile care va inspira in acel moment, in culori care sa se potriveasca cu evenimentul si tonalitatile alese pentru acesta.
  4. Dovleci mici in suporturi pentru lumanari sau dovleci albi, alaturi de lumanari si flori, vor conferi mesei un aspect elegant.
  5. Picteaza dovlecii cu o culoare stralucitoare, precum argintiu sau auriu, pentru a da caldura si lumina decorului ales.
  6. Floarea soarelui va arata minunat pe masa intr-un aranjament floral special cu dovleacul pe post de vaza. Sau alaturi de alte legume si plante, in functie de ce va dicteaza imaginatia, locatia si tema aleasa.
  7. Pur si simplu fa o gaura in dovleac si umple-o cu florile tale de toamna preferate, aranjate special.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: