Fie că plecăm în concediu sau nu, sănătatea și forma fizică sunt importante în sezonul estival, astfel că aplicația Lose It! oferă recomandări de...

Woman-appFie că plecăm în concediu sau nu, sănătatea și forma fizică sunt importante în sezonul estival, astfel că aplicația Lose It! oferă recomandări de exerciții fizice și calculează carbohidraţii, grăsimile şi alţi nutrienţi ce trebuie consumați pentru a scăpa de kilogramele în plus.

„Posesorii de telefoane mobile Samsung Galaxy S5 beneficiază de programul „S Health”, care ajută la menținerea unui stil de viață sănătos prin oferirea în timp real a unor informații legate de starea de sănătate a utilizatorului. De asemenea, utilizatorii pot să își verifice foarte ușor starea de sănătate cu ajutorul jurnalului de alimentație, jurnalului de exerciții fizice sau a funcției de monitorizare a somnului, anumite funcții fiind activate prin intermediul unor accesorii”, a mai precizat Andrei Ginju –  ThePhoneGeeks.

Iar pentru că un corp frumos trebuie pus în evidență de ținute la modă, sesiunile de cumpărături pot fi mai rapide și eficiente cu ajutorul aplicației Stylish Girl – Fashion Closet, ce permite crearea unei colecţii de haine care să servească drept inspirație pentru shopping. Pot fi încărcate poze cu haine din garderoba proprie, care ulterior să fie combinate cu haine şi accesorii din magazine, pentru a crea un outfit nemaipomenit. În plus, aplicaţia arată ce mai e nou în lumea vedetelor, cum arată dulapurile celebrităţilor şi multe altele.

Nu în ultimul rând, există o serie de accesorii recomandate pentru activitățile din timpul verii, precum tocurile impermeabile pentru gadget-uri, sau ceasul Samsung Galaxy Gear V700 Smartwatch, ideal pentru a fi la curent cu apelurile și notificările primite pe smartphone.

ThePhoneGeeks este divizia EuroGsm specializată în rezolvarea problemelor legate de telefonia mobilă, membrii echipei având rolul de a da sfaturi clienților şi de a încuraja utilizarea corectă și la capacitate maximă a dispozitivelor mobile.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: