Ce alegem pentru concediu în această iarnă (1): Bansko – Borovets – Pamporovo Ce alegem pentru concediu în această iarnă (1): Bansko – Borovets – Pamporovo
Cum iarna se apropie cu pasi repezi, echipa Gadget & Trends Magazine va propune, deja, un serial din care sa va puteti inspira pentru... Ce alegem pentru concediu în această iarnă (1): Bansko – Borovets – Pamporovo

PamporovoCum iarna se apropie cu pasi repezi, echipa Gadget & Trends Magazine va propune, deja, un serial din care sa va puteti inspira pentru concediul de sarbatori! Incepem cu Bulgaria, aruncam un ochi pe la austrieci, nu ocolim nici Elveția. Totul pentru pasionații de ski!

Nu negam ca in iarna aceasta, unele din cele mai cautate oferte sunt cele pentru ski in Bulgaria, in statiunile Bansko, Borovets si Pomporovo. Adevarul este faptul ca sezonul de vara din 2013 a scos la iveala preferinta turistilor romani pentru concediile all inclusive in Bulagaria iar acest “tren” pare a ramane in plina miscare si in perioada de iarna a acestui an. Romanii au inceput deja sa se reorienteze catre o vanatoare, de data aceasta pentru cea mai buna oferta la ski in Bulgaria.

De mentionat este poate in primul rand faptul ca cei ce-si doresc o oferta ski Bulgaria avantajoasa mai ales din punctul de vedere al pretului trebuie sa inceapa cat mai curand sa planifice. Hotelierii din statiunile de ski din Bulgaria desfasoara, deja, campanii de early booking extrem de avantoajoase in mai multe etape. Primele etape se vor inchiea pe data de 30 octombrie 2013 si vor implica reduceri de pana la 25% pentru o oferta ski Bulgaria. De asemenea, urmatoarele etape se vor inchiea pe data de 30 noiembrie 2013, respectiv pe data de 15 decembrie si vor include reduceri de pana la 15 % pentru o oferta ski Bulgaria de tip early booking.

In timp ce este perfect adevarat faptul ca majoritatea romanilor isi doresc o oferta ski Bulgaria cat mai avantajoasa din punct de vedere financiar, partea monetara nu este singurul criteriu atunci cand cautam o oferta ski Bulgaria. Specialistii sfatuiesc turistii romani sa aleaga in primul rand o agentie de turism in care au incredere so abia apoi, in cadrul acesteia, sa aleaga cea mai avantajoasa oferta ski Bulgaria sau orice alta oferta pe care ei o doresc.

De asemenea, importanta este si destinatia exacta atunci cand cautam o oferta ski Bulgaria. Iar, in topul alegerilor turistilor romani se afla:

1. Bansko – o statiune ideala pentru ski, cu partii ce totalizeaza 70 de kilometrii si o altitudine maxima de aproximativ 2900 de metrii.
2. Borovets – distanta toatala a partiilor de ski este de aproximativ 30 de kilometrii, avand cea mai mare altitudine din Bulgaria. Este, de asemenea, o statiune foarte potrivita pentru schiorii avansati.
3. Pamporovo – este o statiune de ski in special recomandata incepatorilor. Este, de asemenea, cea mai sudica statiune montana din Bulgaria.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: