Ce aduce nou Vivofit2 de la Garmin? Ce aduce nou Vivofit2 de la Garmin?
Garmin, unul dintre cei mai cunoscuţi producători internaţionali de echipamente de navigare, prezintă Vivofit 2, co nouă brăţară de monitorizare a activităţii zilnice. Cu noile... Ce aduce nou Vivofit2 de la Garmin?

Garmin Vivofit 2    (lifestyle1)Garmin, unul dintre cei mai cunoscuţi producători internaţionali de echipamente de navigare, prezintă Vivofit 2, co nouă brăţară de monitorizare a activităţii zilnice. Cu noile sale caracteristici, Vivofit 2 îşi ajută utilizatorii să menţină un stil de viaţă activ şi să dezvolte noi obiceiuri sănătoase.

Noutatea adusă de Vivofit 2 este reprezentată de semnalele sonore care le însoţesc pe cele vizuale şi care îi reamintesc utilizatorului să facă mişcare.

Brăţara are un timer de activităţi care permite monitorizarea antrenamentelor individuale şi o lumină de fundal, care face display-ul vizibil şi noaptea. În plus, Vivofit 2 vine cu o gamă largă de brăţări interschimbabile, potrivite pentru orice moment al zilei sau outfit.

Vivofit 2 este brăţara care te ajută să îndepărtezi toate obstacolele care stau în calea unui stil de viaţă sănătos. Este creată pentru a fi purtată 24/7 şi are caracteristici impresionante, precum o baterie cu o durată de viaţă de un an, alerte sonore, display cu lumină de fundal şi o varietate mare de brăţări interschimbabile.

Alexandru Moise, reprezentant Garmin în România

Garmin Vivofit 2    (lifestyle2)Brățara monitorizează progresul zilnic şi stabileşte obiective personalizate, trimiţând un reminder de fiecare dată când înregistrează o perioadă mai lungă de inactivitate.

Display-ul permanent aprins arată numărul de paşi, caloriile consumate, distanţa şi ora şi are o lumină de fundal, care îl face vizibil atât ziua, cât şi noaptea.

Vivofit 2 se poate conecta automat cu dispozitivele mobile, prin intermediul aplicaţiei Garmin Connect Mobile, astfel încât utilizatorii să poată avea un tablou complet al activităţii zilnice.

În comunitatea de fitness online Garmin Connect, utilizatorii îşi pot verifica obiceiurile de somn şi trendurile activităţii fizice şi se pot înscrie în provocări virtuale.

Vívofit 2 este disponibil în România prin intermediul distribuitorului oficial Garmin: Sheba Distribution SRL, cu preţuri începând de la 491 lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: