RCS & RDS lansează o nouă campanie de promovare a ofertei comerciale de telefonie mobilă Digi Mobil Italia, disponibilă exclusiv românilor de pe teritoriul...

Logo Amici 800-orizontalRCS & RDS lansează o nouă campanie de promovare a ofertei comerciale de telefonie mobilă Digi Mobil Italia, disponibilă exclusiv românilor de pe teritoriul Italiei. Totodată, compania continuă seria de spoturi publicitare din campania „Interzis in Belgravistan”, cu o nouă execuţie ce o are în rolul principal pe Catrinel Menghia, supermodelul şi actriţa de origine română, stabilită în Italia.

Clienţii Digi Mobil Italia care îşi activează Optiunea Amici 800 (Prieteni 800), beneficiază de 800 de minute către reţele naţionale şi internaţionale către 42 de ţări.  Această opţiune poate fi activată de către clienţii din Italia care au o cartelă prepaid Digi Mobil în baza unui credit minim de 15 euro, TVA inclus.

În plus, la activarea Opţiunii Amici 800 (Prieteni 800), clienţii Digi Mobil Italia primesc un bonus 2000 de minute către reţeaua Digi din Italia, România, Spania şi fix Digi Tel România, 100 SMS-uri doar în reţeaua Digi din Italia, România și Spania, valabile timp de 30 de zile de la data activării opţiunii. Lista destinaţiilor internaţionale poate fi consultată aici.

Opţiunea Amici 800 (Prieteni 800) este valabilă până la data de 30 aprilie 2015. Beneficiile incluse în această opţiune sunt disponibile timp de o lună şi se reînnoinesc automat în baza unui credit suficient.

Amici 800 (Prieteni 800) poate fi activată la orice punct de vanzare Digi Mobil din Italia, apelând *146# şi parcurgând paşii corespunzători, apelând Serviciul Clienţi Italia la 4077 (gratuit în reţeaua Digi Mobil Italia) sau în contul de client creat pe https://mioconto.digimobil.it, unde pot fi  gestionate serviciile oferite de Digi Mobil Italia. Mai multe detalii privind Serviciul Relatii cu Clienţii găsiţi aici.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: