Cât vinde IKEA în online? Cât vinde IKEA în online?
Începând cu 15 iulie, compania IKEA România anunță reducerea prețului pentru serviciul de colectare a produselor atât în magazin, cât și pentru comenzile online... Cât vinde IKEA în online?

Începând cu 15 iulie, compania IKEA România anunță reducerea prețului pentru serviciul de colectare a produselor atât în magazin, cât și pentru comenzile online de la 49 lei la 29 lei. De asemenea, prețul transportului către București și județele Ilfov și Prahova va scădea, începând de mâine, de la 1 leu la 0,75 lei pe kilogram, pentru comenzile plasate în magazin şi online.

„Serviciul de comenzi online a fost dezvoltat local, de echipa magazinului IKEA din Băneasa și, încă de la lansare, s-a dovedit o continuă provocare. Ne-a motivat și feed-back-ul clienților: 96% dintre cei care au folosit serviciul IKEA Comenzi online ar repeta experiența. Am reușit să optimizăm viteza de manipulare, modul de împachetare a produselor și procesele din spatele colectării și, astfel, am redus substanțial costul de colectare a produselor de la raft”, a declarat Alexandru Rusu, Finance Manager IKEA România.

ikea3

La un an de când a lansat serviciul de comenzi online, compania IKEA România a înregistrat un total de 32.794 comenzi făcute de clienți din toată țara, reprezentând 7% din vânzările totale ale companiei. Din comenzile plasate până la 30 iunie 2015, majoritatea produselor comandate online au fost piese de mobilier (80%). Iar de la începutul lui iunie, cei interesați pot comanda online inclusiv produsele fragile (farfurii, pahare, ghivece etc.).

Am lansat serviciul de comenzi online pentru a fi mai aproape de consumatorii atât din București, cât și din țară, care nu pot ajunge în magazin. IKEA Comenzi Online și-a îndeplinit misiunea, oferind acces la peste 85% din gama IKEA disponibilă în magazin clienților care așteptau această posibilitate”, a subliniat Mihaela Mureșan, Marketing Manager IKEA România.

Magazinul IKEA din România a fost al 253-lea deschis în a 35-a ţară, pe 21 martie 2007. Până în luna martie 2010 a fost operat în sistem de franciză locală, iar după aceea IKEA România a devenit parte din IKEA Group.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: