Farmecul orasului Torino, al patrulea ca marime din Italia, consta nu doar in piete elegante, interminabile galerii monumentale, muzee de talie mondiala si cafenele istorice,...

Blue Air - fleet (1)Farmecul orasului Torino, al patrulea ca marime din Italia, consta nu doar in piete elegante, interminabile galerii monumentale, muzee de talie mondiala si cafenele istorice, ci este ideal pentru iubitorii de masini si de fotbal, Torino fiind orasul uzinelor Fiat si al campioanei Italiei, Juventus. 

Iar pentru a ajunge la Torino, Blue Air, prima companie de smart flying, cu peste 30 de rute in Europa, redeschide din 30 septembrie cursa regulata Bucuresti – Torino (Cuneo) si retur cu 2 frecvente/ saptamana, in fiecare zi de marti si sambata.

Biletele de avion pot fi achizitionate online pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3000 de agentii partenere din tara si strainatate, la preturi incepand de la 27.99 euro/ segment de zbor*.

“Blue Air analizeaza in permanenta solicitarile primite din partea pasagerilor si din acest motiv am reintrodus ruta Bucuresti – Torino si retur, ce in prezent este operata doar din Bacau. Mai mult, pasagerii care isi vor cumpara bilelete de avion pe aceasta noua ruta vor avea un bagaj de cala gratuit in limita a 32 de kg, pentru biletele achizitionate pana pe 30 septembrie, cu perioada de calatorie pana la sfarsitul orarului de iarna 2014/ 2015”

Gheorghe Racaru, Director General Blue Air

Conceptul de “smart flying”, implementat de compania Blue Air in Romania, se adreseaza celor care calatoresc des cu avionul, in interes personal sau de afaceri, celor care stiu ca biletele de avion achizitionate din timp sunt foarte ieftine si, in special, celor care au invatat sa-si planifice din timp vacantele.

Blue Air opereaza in Italia 9 alte rute, respectiv:

–        din Bucuresti, catre: Bologna, Catania, Milano, Napoli, Roma si retur

–       din Bacau, catre: Bologna, Milano, Roma, Torino si retur.

Cu Blue Air este mai simplu sa faci planuri de vacanta! Motorul de cautare afiseaza tarifele pentru zborurile dintr-o luna calendaristica, astfel incat clientii Blue Air pot alege perioada de calatorie mult mai usor.

Accesand www.blueairweb.com pasagerii isi pot organiza sejurul pana la cele mai mici detalii, de la idei de vacanta, pana la inchirieri auto si solutii de cazare, la preturi foarte accesibile.

* taxe incluse, locuri limitate

 • Lidia

  28/08/2014 #1 Author

  Hei,
  Banuiesc ca BlueAir este o companie care ofera bilete low cost ca WizzAris sau EasyJet, corect ?
  Cat de mare trebuie sa fie bagajul? cu kilogramele m-am lamurit.

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: