Cât de mult îți pasă de aspectul estetic: cu sau fără finisaj? Cât de mult îți pasă de aspectul estetic: cu sau fără finisaj?
Mulți își „tunează” mașinile, bărcile, chiar și corpul, alții aleg să investească bani în designul interior al casei, însă există și multe persoane pentru... Cât de mult îți pasă de aspectul estetic: cu sau fără finisaj?

Mulți își „tunează” mașinile, bărcile, chiar și corpul, alții aleg să investească bani în designul interior al casei, însă există și multe persoane pentru care aspectul estetic al locuinței este primordial.

Există persoane care vor să aibă o grădină cu flori ca în reviste, un grătar tip barbeque, o piscină mică în care să se răcorească vara și de ce nu, un acoperiș pe casă care să completeze toate cele spuse mai sus. Nimic complicat în ziua de azi, atâta timp cât există pe piață o sumedenie de produse din care să își aleagă.

Cei pretențioși visează, însă, la ceva premium, un finisaj care să îl dea gata pe vecinul din dreapta și să îi atragă atenția celui din stânga casei lui. Printre noutățile premium de pe piață care se încadrează perfect acestui segment de public se regăsește și finisajul GrandeMat de la Bilka.

Aplicat pe tabla de oțel din care este profilată țigla metalică, acesta asigură o rezistență superioară la zgârieturile ce pot apărea în timpul manevrării și instalării, dar și după montajul produsului.

Joaca de-a designul: cum să modelezi tabla cutată

Cei de la Bilka susțin că, înainte de a fi lansat, produsul a fost supus unor teste riguroase în laboratoare și centre de cercetare, pentru a confirma performanțele produsului și pentru a oferi o garanție totală de 30 de ani pentru caracteristicile de culoare și coroziune.

Finisajul GrandeMat pentru țigla metalică este disponibil în 4 variante coloristice, pentru modelele CLASIC, BALCANIC, GOTIC, IBERIC, ROMANIC și RETRO PANEL. GrandeMat poate fi profilat și ca tablă cutată, cu diferite dimensiuni ale cutei, atât pentru acoperiș, cât și pentru pereți.

… lăsăm filmulețul să spună mai multe …

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: