Exista un trend pe piata romaneasca care s-a format de-alungul timpului in ceea ce priveste sistemele informatice, si anume crearea softurilor la comanda. Multe...
cloudExista un trend pe piata romaneasca care s-a format de-alungul timpului in ceea ce priveste sistemele informatice, si anume crearea softurilor la comanda. Multe intreprinderi mici si mijlocii pleaca de la premiza ca au nevoi specifice, iar pentru acest lucru le trebuie un CRM (Customer Relationship Management) la comanda, special creat pentru activitatea companiei. Solutia este una lejera, insa vine cu un cost imens si o investitie serioasa, care nu este necesara data fiind evolutia tehnologiei din ultimul timp care permite customizarea aplicatiilor dupa bunul plac.

Conceptul de Cloud Computing a inceput sa ocupe un loc din ce in ce mai important in lumea afacerilor si vine cu Aplicatii CRM Online ce pot fi configurate direct de catre intreprinzatori in functie de campuri, rapoarte sau vizibilitatea informatiilor, fara sa fie nevoie de interventia unui programator sau vreunui alt specialist in IT.

Un alt avantaj foarte important pe care il ofera un sistem CRM Online este plata sub forma de abonament, nefiind nevoie de o investitie initiala sau costuri de intretinere. Noul tip de aplicatii software presupune plata sub forma de abonament, accesul in aplicatie fiind mai mult un serviciu decat un produs, conceptul fiind cunoscut sub denumirea de SaaS (Software as a Service).

Acest nou concept a intrat si pe piata romaneasca, existand cateva companii care deja ofera aplicatii CRM Online. O echipa tanara de profesionisti in domeniul vanzarilor si IT au lansat o astfel de aplicatie denumita Zimplu CRM, special creata pentru intreprinderile mici si mijlocii care doresc sa isi eficientizeze activitatile de vanzare si relatii cu clientii. Companiile care doresc sa foloseasca un CRM pot testa gratuit Zimplu CRM accesand www.zimplu.ro .

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: