Casual Chic și Summer Party de la Nissa Casual Chic și Summer Party de la Nissa
Colecția Nissa pentru primăvară – vară 2013 rămâne fidelă feminității clasice, păstrează trendul și mizează în același timp pe puterea vizuală a detaliilor inedite... Casual Chic și Summer Party de la Nissa
nissa 4Colecția Nissa pentru primăvară – vară 2013 rămâne fidelă feminității clasice, păstrează trendul și mizează în același timp pe puterea vizuală a detaliilor inedite și a jocurilor creative de texturi și accente cromatice contrastante. Astfel, croielile stricte sau lejere prind contur în ținute rafinate, de o eleganță contemporană.

Piesa vedetă a colecției este rochia – fluidă, retro, minimalistă sau asimetrică, cu nenumarate valențe estetice. Pantalonii, sacourile, fustele și top-urile se află și ele la loc de cinste, oferind posibilități multiple de stilizare.

Casual Chic

Tinutele pentru zi își găsesc echilibrul perfect între deux-piece-urile business chic, influențe marinărești și rochii lejere cu imprimeuri exuberante.

Sacoul clasic este transformat într-o piesă statement prin detaliile romantice – funde, perle, broderii sau prin alăturarea dintre motive florale și accente metalice.

Rochiile simple- trapez, cu talia marcată sau cele care urmează linia corpului capătă o alură aristocratică prin intermediul texturilor mătăsoase sau a dantelei.

Cromatica propusă de Nissa pentru sezonul primăvară-vară 2013 oscilează între clasicele combinații alb-negru, nuante pudrate și alăturări îndrăznețe de două sau mai multe culori puternice. Albul pur, galbenul solar, albastrul cobalt si verdele tropical sunt culorile vedetă ale sezonului.

Inspirate de celebrul la mariniere, dungile se află din nou la putere, fie în varianta clasică de alb și albastru sau în interpretări contemporane, multicolore, declinate uneori în grafisme retro. În contrast cu simetria lor perfectă, colecția este invadată de imprimeuri halucinante- florale, tropicale, artsy și animal print.

Summer Party

Fluiditatea este cuvântul cheie în sfera ținutelor pentru seară. Nuanțele intense sau pudrate, imprimeurile artsy, albul imaculat și finisajele metalice coexistă prin cele mai seducătoare rochii maxi din mătase, lurex sau jerse.

Clasica rochie neagră capătă și ea multiple reinterpretări prin intermediul tăieturilor asimetrice, a detaliilor sofisticate sau a transparențelor senzuale. Opusul său cromatic, rochia albă, a devenit în ultimele sezoane, o piesă de rezistență în garderoba feminină. Alura sa inocenta și rafinată emană o frumusețe contemporană.

Pentru o apariție de impact, Nissa propune alăturările glam de texturi. Rochiile cu paiete din plexi și elemente decorative metalice nu pot trece neobservate.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: