Câştigă o zi de răsfăț la Premier SPA Câştigă o zi de răsfăț la Premier SPA
Gadget & Trends Magazine îți oferă o călătorie în lumea wellness care urmărește relaxarea psihică și fizică. Îți vei putea crea propria experiență de... Câştigă o zi de răsfăț la Premier SPA
spaGadget & Trends Magazine îți oferă o călătorie în lumea wellness care urmărește relaxarea psihică și fizică. Îți vei putea crea propria experiență de relaxare, bucurându-te de toate facilitățile Thermarium & Pool, dar vei avea parte și de un masaj de relaxare. Totul la Premier SPA. Participă la concurs și poți câștiga voucherul în valoare de peste 200 de lei.

Îți vor sta la dispoziție: cascade de apă pentru dureri cervicale, Hidropool cu jeturi ușoare, Bio Sauna, Finnish Sauna, Dușuri Emoționale, Thunder Experience, Baie de Aburi, Camera Thalasso cu sare de Himalaya și relaxare în Onyx Relax Room.

Vei avea parte și de un “Express Massage” – detensionează și conferă vigoare organismului printr-un masaj aromatic de relaxare.

Pentru a participa la concurs, trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Gadget & Trends Magazine şi apoi să menţionezi, într-un comentariu pe SITE, 3 articole pe care le-ai remarcat și care ți–au plăcut. Totul, până duminică –  21 iulie.

Câștigătorul, ales prin tragere la sorţi, luni – 22 iulie, va primi VOUCHERUL pentru o persoană, după ce va contacta echipa Gadget & Trends Magazine prin Facebook, e-mail, telefon, etc. Voucherul este în valoare de peste 200 de lei și poate fi folosit până la 31.08.2013. Detalii despre servicii aflati si aici: Premier SPA!

Notă: pentru a participa la tragerea la sorţi trebuie să dai Like la pagina de Facebook Gadget & Trends Magazine! Cei care nu au dat Like la această pagină nu vor fi incluşi în tragerea la sorţi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: