Casa Rusu deschide mîine, 17 octombrie 2014, un magazin de 1.000 de metri patrati in galeria centrului comercial cora Alexandriei. Investitia in amenajarea noului...

casa rusu1Casa Rusu deschide mîine, 17 octombrie 2014, un magazin de 1.000 de metri patrati in galeria centrului comercial cora Alexandriei. Investitia in amenajarea noului magazin se ridica la  400.000 de euro.  Acesta este cel de-al doilea magazin pe care Casa Rusu il deschide intr-un centru comercial cora, dupa ce in 2013 a inaugurat magazinul din cora Bratianu Constanta.

Cristian Rusu, Proprietar Casa Rusu

“Succesul inregistrat  pana in prezent gratie acestui parteneriat precum si necesitatea unui magazin Casa Rusu in aceasta zona din Bucuresti sunt principalele motive pentru care inauguram un nou magazin propriu in cora Alexandriei. Magazinul pune la dispozitia cumparatorilor cele mai moderne solutii de mobilier, care se disting prin varietate, functionalitate si confort sporit. “

Casa Rusu este compania de retail a producatorului Rus Savitar. Compania si-a inceput activitatea in 1994, in prezent fiind unul din cei mai mari producatori de mobilier din Romania. Compania are trei fabrici unde se realizeaza mobilierul din pal melaminat si mobilierul tapitat. In prezent, Casa Rusu detine o retea de 28 de magazine, proprii si in regim de francize.

Serge Monnerat, director Galericom

“Suntem convinsi  ca deschiderea Casa Rusu la cora Alexandriei va aduce un plus de valoare centrului comercial, insemnand, de asemenea, o solutie excelenta pentru clienti in ceea ce priveste oferta de mobila si decoratiuni din zona. Parteneriatul nostru va continua cu o noua deschidere Casa Rusu, anul viitor la cora Bacau”.

Galericom este parte a cora Romania si administreaza galeriile comerciale ale cora. cora a deschis primul hipermarket in Romania in 2003 si are in prezent douasprezece magazine, atat in centre comerciale proprii, cat si in spatii închiriate, dintre care patru la Bucuresti (Alexandriei, Pantelimon, Lujerului si Sun Plaza) si opt in provincie, la Ploiesti, Cluj Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin, Constanta si Bacau.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: