Carrera Wearable 01, primul smartwatch al TAG Heuer Carrera Wearable 01, primul smartwatch al TAG Heuer
Casa orologeră de lux TAG Heuer, una dintre cele mai cunoscute de pe piața internațională de profil, va lansa în luna noiembrie a acestui... Carrera Wearable 01, primul smartwatch al TAG Heuer

Casa orologeră de lux TAG Heuer, una dintre cele mai cunoscute de pe piața internațională de profil, va lansa în luna noiembrie a acestui an un device smart care are la bază sistemul de operare Android Wear.

Până atunci, însă, au ieșit la iveală câteva detalii privind primul gadget de acest gen al producătorului elvețian.

Într-un interviu acordat de Jean-Claude Biver, CEO-ul TAG Heuer, pentru revista Wearable, acesta a precizat faptul că smartwatch-ul pe care compania îl pregătește va purta numele Carrera Wearable 01 (Carrera este una dintre gamele emblematice ale casei), designul acestuia urmând să fie foarte mult influențat de cel al recent lansatului model Carrera Heuer 01.

“Nu putem să facem un ceas care să nu aibă în el AND-ul companiei, toată emoția pe care o punem în fiecare piesă a casei și flerul nostru. Clienții noștri nu ar trebui să vadă nicio diferență între un Carrera Heuer 01 și un Carrera Wearable 01”, a precizat managerul TAG Heuer.

Potrivit informațiilor anterioare vehiculate în presa internațională, gadgetul TAG Heuer ar urma să coste 1.400 de dolari, iar autonomia bateriei ar fi de circa 40 de ore.

  • Andreea

    03/06/2015 #1 Author

    Sunt pasionata de ceasuri sport in general, acest ceas e pur si simplu un gadget minutat.Frumos articol.

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: