Incepand cu data de 19 noiembrie, Jean Baptiste Dernoncourt, in prezent Directorul Financiar al Carrefour Romania, este numit Directorul Executiv al Carrefour Romania, sub...
jean-baptiste-dernoncourtIncepand cu data de 19 noiembrie, Jean Baptiste Dernoncourt, in prezent Directorul Financiar al Carrefour Romania, este numit Directorul Executiv al Carrefour Romania, sub conducerea lui Gerard Lavinay, Directorul Executiv pentru Europa de Nord.

Cu peste 9.900 de magazine în 33 de tari, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul 1 in Europa. De peste 50 de ani, Carrefour se afirma ca un partener zilnic pentru peste 25 de milioane de clienti din Europa, Asia si America Latina.

Cu peste 3 miliarde de operatiuni la casa, prin intermediul tuturor activitatilor sale, Grupul isi asuma responsabilitati economice, sociale si de mediu si garanteaza pentru calitatea produselor sale si securitatea clientilor sai.

In Romania, Grupul Carrefour numara 154 magazine dintre care: 25 de hipermarket-uri „Carrefour”, 75 de supermarket-uri „Market”, 53 de magazine de proximitate „Express” si 1 website de comert online: www.carrefour-online.ro.

Sursa foto: zf.ro

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: