Carrefour a deschis primul său supermarket din Sibiu Carrefour a deschis primul său supermarket din Sibiu
Carrefour a deschis astăzi, 7 mai 2015, primul său supermarket din Sibiu, ridicând numărul total de magazine în acest format la 94. Modelul comercial al... Carrefour a deschis primul său supermarket din Sibiu

Carrefour a deschis astăzi, 7 mai 2015, primul său supermarket din Sibiu, ridicând numărul total de magazine în acest format la 94. Modelul comercial al noul supermarket Market Piața Rahova se axează pe o gamă de aproximativ 5.700 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca mărcile naționale.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile.

În România, Grupul Carrefour va număra 175 de magazine dintre care 27 hipermarketuri ‘Carrefour’, 94 supermarketuri ‘Market’, 44 magazine de proximitate ‘Express’, 9 magazine de proximitate ‘Contact’ și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: