Care sunt cele mai noi trenduri la balurile de absolvire? Care sunt cele mai noi trenduri la balurile de absolvire?
Pe sfârșit de an școlar, tinerii liceeni se pregătesc pentru balul de absolvire, ultima reuniune cu colegii, înainte de examenul de bacalaureat și viața... Care sunt cele mai noi trenduri la balurile de absolvire?

Pe sfârșit de an școlar, tinerii liceeni se pregătesc pentru balul de absolvire, ultima reuniune cu colegii, înainte de examenul de bacalaureat și viața de facultate. Care sunt trendurile acestui an?

Nodul de la cravată, papionul, accesoriile și ținutele sunt doar câteva dintre detaliile pe care tinerii trebuie să le le rezolve. De costume și rochii de seară nu mai vorbim!

Cu toate acestea, un nou trend ia amploare în rândul tinerilor care se pregătesc pentru bal – manoperele dentare și faciale.

Imagini balul de absolvire

Albirile sunt unele dintre cele mai cerute procedee medicale, absolut necesare înainte de un eveniment important. Avem, în special în perioada balurilor, un flux mare de tineri care își doresc o dantură strălucitoare și vin pentru albiri. în funcție de necesitățile și bugetul lor, le oferim cele mai bune opțiuni astfel încât să poate să plece fericiți și multumiți de la cabinet.” – Vivian Șendroiu, medic stomatolog specialist, Dental Vivclinique.

Ce sunt bijuteriile dentare?

Bijuteriile dentare sunt preferatele fetelor care își doresc un zâmbet atractiv și inedit în seara balului.

Bijuteriile dentare sunt de regulă pietre prețioase sau semi-prețioase care se aplică prin tehnici neinvazive pe dinți. Procesul durează foarte puțin și este simplu, fără dureri.

Bijuteria poate rămâne pe dinți intre 6 luni – 1 an dar la alegerea pacientului se poate îndepărta oricând printr-o tehnică specială care va lăsa dintele la fel inainte.

Bijuterii dentare dentare

O bună parte dintre tinerele care își doresc să încerce o bijuterie dentară au reticențe cu privire la impactul pe care bijuteria sau adezivul o va avea asupra danturii ori dacă tehnica este dureroasă. Odată ce le explicăm întregul proces și le aplicăm bijuteriile rămân surprinse de rezultate și de cât de puțin timp a durat întrega experiență.” – Vivian Sendroiu, medic stomatolog specialist, Dental Vivclinique.

Cum funcționează fillerele cu acid hialuronic?

Un alt trend în randul tinerelor este de a avea buzele perfect conturate și atrăgătoare, un zâmbet de vedetă. Balul este o ocazie unica și din acest motiv toate fetele merită look special pe care să nu il uite niciodată.

Fillerul oferă volum și fermitate în zona în care este aplicat și înfrumusețează zâmbetul domnișoarelor. Este recomandată folosirea acidului hialuronic deoarece este un constituent natural al pielii și nu prezintă nici un pericol pentru sănătate.

Buze filler

Acidul hialuronic se injectează de către un medic specialist iar efectele pot fi observate imediat după terminarea procesului. Totul durează aproximativ 30 de minute iar rezultatele sunt îndelungate.

“Cele mai dese întrebări pe care le avem legate de tratamentul cu acid hialuronic sunt legate de sănătate și potențiale efecte negative. Din fericire, acestea sunt inexistente iar multe dintre paciente se întorc fericite pentru ședințe regulate deoarece sunt îndrăgostite de noul lor look.” precizează Catalina Vintila, specialist de cosmetică la Dental Vivclinique.

Ce opțiuni există?

Toti părinții știu că un bal de absolvire este un eveniment costisitor – costumațiile, localul și restul detaliilor ajung adesea să coste o sumă considerabilă. Dar fiind vorba despre un eveniment atât de important, tinerii merită tot ajutorul pe care îl pot primi.

Din acest motiv, Dental Vivclinique, o clinică profesionistă din București, și-a propus să ajute tinerii să își pregatească un look de invidiat în noaptea balului. În perioada absolvirii, clinica oferă reduceri de 50% la toate procesele albiri mecanice și cu lampa, aplicări de bijuterii dentare și fillere cu acid hialuronic.

Toți tinerii ar trebui să aibă o seară a balului de neuitat și de aceea vrem să îi ajutăm în orice mod putem. Știm că balul reprezintă un cost destul de mare și fiind și noi părinți vrem să contribuim cum putem.” – Vivian Șendroiu medic specialist, Dental Viviclinique.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: