Canon vă prezintă Staţia de Conectare CS100, un dispozitiv unic pentru stocarea fotografiilor, care vă permite să salvaţi, să vizualizaţi şi să partajaţi rapid...

Canon_ Sta_ia de Conectare CS100 (1)Canon vă prezintă Staţia de Conectare CS100, un dispozitiv unic pentru stocarea fotografiilor, care vă permite să salvaţi, să vizualizaţi şi să partajaţi rapid fotografii şi filme, toate dintr-un singur loc accesibil.

Comportându-se ca un hub central pentru conţinut de 1TB, cu Staţia de Conectare CS100 nu vă veţi mai gândi pe ce card de memorie sau dispozitiv sunt stocate imaginile. Toate fotografiile şi filmele dumneavoastră pot fi acum importate cu uşurinţă din aparate foto şi camere de filmat1 Canon cu funcţie NFC printr-o simplă atingere.

De asemenea, materialele preferate pot fi transferate pe Staţia de Conectare CS100 de pe o gamă largă de dispozitive. Momentele surprinse de alte aparate foto pot fi importate prin intermediul unei conexiuni USB cu fir[i] sau direct de pe un card de memorie[ii]. Momentele spontane surprinse pe telefoane inteligente sau tablete pot fi transmise folosind Wi-Fi, printr-un browser web, acum fiind mai uşor ca niciodată să vă centralizaţi toate imaginile sau clipurile video.

Bucurati-vă de imaginile dumneavoastră si proiectati-le pe marele ecran

Odată stocate, Staţia de Conectare CS100 este mijlocul perfect cu ajutorul căruia puteţi prezenta momente speciale – de la vacante la nunţile prietenilor şi familiei, direct la dumneavoastră acasă. Staţia de Conectare CS100 se poate conecta la televizoare cu ecran foarte mare prin HDMI, permiţându-vă să vă prezentaţi şi să vă bucuraţi de imagini şi filme la rezoluţie HD, aşa cum merită să fie văzute.  Pentru o vizualizare ocazională, puteţi accesa albumele wireless de pe telefonul inteligent, tabletă sau calculator prin intermediul unui browser web.

Staţia de Conectare CS100 vă ajută şi să vă organizaţi albumele de fotografii prin intermediul televizorului – folosind telecomanda dedicată cu unde infraroşii, puteţi vedea conţinutul în funcţie de dată sau puteţi realiza albume tematice.

Realizată pentru partajare

Prietenii şi familia pot fi la curent cu cele mai recente aventuri ale dumneavoastră. Cu ajutorul CANON iMAGE GATEWAY, Staţia dumneavoastră de Conectare CS100 vă permite să partajaţi cu uşurinţă imagini şi filme pe o serie de site-uri web de socializare – precum şi pe irista, platforma Canon de gestionare a imaginilor pe bază de cloud – astfel încât să vă puteţi bucura cu toţii de acestea, indiferent unde s-ar afla.

De asemenea, albumele pot fi trimise la rezoluţie completă către alte Staţii de Conectare CS100, permiţându-vă să le partajaţi cu prietenii şi familia în întreaga lume, pentru a fi văzute şi imprimate la o dată ulterioară. Puteţi imprima chiar şi imagini stocate, fără a avea nevoie de un PC, folosind o imprimantă compatibilă PictBridge prin LAN Wireless.

Staţia de Conectare CS100 va fi disponibilă în 11 limbi[iii].

Principalele avantaje ale Statiei de Conectare CS100

  • Pur şi simplu atingeţi aparatul foto cu NFC[iv] pentru a transfera fotografii şi filme
  • Bucuraţi-vă de fotografiile şi filmele stocate de pe mai multe dispozitive într-un singur loc
  • Partajaţi imaginile pe site-urile de socializare[v], pe cloud sau alt CMST
  • Imprimaţi direct de la CMST pe imprimantă dumneavoastră wireless[vi]
  • Transferaţi în şi de pe cardurile de memorie[vii] sau conectaţi-vă aparatul foto1 via USB


[i] Conectat cu ajutorul PTP (Picture Transfer Protocol). Compatibil cu aparatele foto si camerele de filmat Canon lansate în 2010 si ulterior

[ii]Imaginile stocate într-un director care corespunde structurii de director DCIM sau AVCHD sunt importate.

[iii]japoneză, engleză, franceză, italiană, germană, spaniolă, chineză simplificată, rusă, coreană, chineză traditională, portugheză (Portugalia)

[iv]Această functie este prevăzută pentru aparate foto si camere de filmat Canon care beneficiază de functie NFC care acceptă Statia de Conectare CS100

[v] Pentru anumite functii este necesar să aveti un cont CANON iMAGE GATEWAY. Este posibil ca aplicati CANON iMAGE GATEWAY să nu fie disponibilă în anumite regiuni. Pentru mai multe informaţii vizitati www.canon-europe.com/cig

[vi] Imprimantă compatibilă PictBridge prin LAN wireless

[vii] Bucurati-vă de fotografiile si filmele de pe mai multe dispozitive într-un singur loc

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: