Canon lansează PowerShot SX740 HS pentru a surprinde aventura din călătoriile tale Canon lansează PowerShot SX740 HS pentru a surprinde aventura din călătoriile tale
Dotat cu o rezoluţie spectaculoasă 4K Ultra High Definition, dar suficient de mic pentru a putea fi ţinut în buzunar, acest aparat foto compact... Canon lansează PowerShot SX740 HS pentru a surprinde aventura din călătoriile tale

Dotat cu o rezoluţie spectaculoasă 4K Ultra High Definition, dar suficient de mic pentru a putea fi ţinut în buzunar, acest aparat foto compact redefineşte conceptul de călătorie cu puţine bagaje. 

Canon Europe lansează modelul PowerShot SX740 HS, unul dintre cele mai compacte aparate foto de călătorie, care vine cu un zoom optic 40x (24-960mm), oferindu-le amatorilor de vacanţe ocazia de a se apropia mai mult de peisajele dorite fără a fi nevoie să folosească mai multe obiective.

Acest aparat foto de călătorie, ce poate încăpea uşor într-un buzunar, este dotat cu funcţii video Ultra High Definition 4K, cu conectivitate cu telefoane inteligente prin Wi-Fi şi Bluetooth® şi cu o gamă de setări automate intuitive, ideal pentru familii şi amatorii de vacanţe care îşi doresc un aparat convenabil şi simplu de utilizat.

Acest model superzoom, care încape într-un buzunar, este dotat cu tehnologia ZoomPlus ce creşte digital zoomul optic de la 40x la 80x. Combinaţia extraordinară dintre cel mai nou procesor Canon DIGIC 8 şi senzorul CMOS vă ajută să obţineţi fotografii şi videoclipuri clare, în culori deosebite şi de înaltă definiţie, de la apropiere sau de la depărtare, în orice moment al zilei.

Funcţiile video cu Ultra High Definition 4K şi stabilizarea pe 5 axe de care beneficiază modelului PowerShot SX740 HS vă ajută să surprindeţi cele mai frumoase momente din vacanţă în detalii bogate, chiar şi atunci când fotografiaţi de la distanţă şi sunteţi în mişcare. De asemenea, modelul PowerShot SX740 HS poate înregistra şi imagini cu redare accelerată la rezoluţie 4K Ultra High Definition, ideal pentru surprinderea unui apus superb, dar poate extrage cadre la rezoluţie 4K Ultra High Definition dintr-un film 4K, având astfel posibilitatea de a surprinde momentele importante într-o singură imagine de aproximativ 8MP.

Datorită focalizării automate rapide şi a răspunsului imediat, modelul PowerShot SX740 HS vă ajută să surprindeţi uşor momentele spontane, iar fotografierea continuă la 10 cps asigură surprinderea exactă a momentelor de vacanţă. Pentru un călător mereu în pas cu moda, modelul PowerShot SX740 HS poate fi achiziţionat în varianta negru lucios sau argintiu.

Atunci când călătoriţi, vă doriţi şi mai mult să împărtăşiţi momentele şi să povestiţi despre acele clipe unice, iar PowerShot SX740 HS vă permite să faceţi aceste lucruri foarte uşor. Modelul este complet compatibil cu dispozitivele inteligente, cu ajutorul aplicaţiei gratuite Canon Camera Connect pentru dispozitive compatibile cu iOS şi Android.

Fotografiile şi videoclipurile pot fi transferate din aparatul foto în dispozitivele inteligente pentru a putea fi postate mai uşor pe site-urile de socializare, simplificând tot procesul, de la înregistrare şi până la partajarea cu prietenii. În plus, conţinutul poate fi salvat în cloud pe platforma Canon Irista sau poate fi sincronizat automat şi wireless cu PC-uri şi calculatoare Mac.

De asemenea, Canon PowerShot SX740 HS foloseşte Wi-Fi şi always-on Bluetooth®, adică menţine conectarea la dispozitivele compatibile cu iOS sau Android şi etichetează fotografiile cu date ce conţin locaţia GPS, pentru a marca toate locurile în care v-aţi aventurat. Cei care călătoresc singuri îşi pot face selfie cu ajutorul modului Autoportret, folosind ecranul LCD rabatabil la aproximativ 180°, pentru încadrare şi poziţionare ideale.

Procesorul puternic DiGiC 8 gestionează multe dintre setările avansate ale modelului PowerShot SX740 HS, astfel încât amatorii de vacanţe să poată face fotografii la rezoluţie de 20,3 Megapixeli, iar funcţia Auto Hibrid realizează chiar şi un film de prezentare pentru fotografiile zilei. Funcţia de Asistenţă la încadrarea cu zoom reglează în mod automat zoom-ul sau focalizează pe feţe pentru a obţine cele mai bune fotografii.

Având zoom optic de 40x, procesor DIGIC 8 ultrarapid şi rezoluţie 4 K Ultra High Definition într-o carcasă ce poate încăpea uşor într-un buzunar, aparatul foto Canon PowerShot SX740 HS este cea mai bună soluţie „all-in-one“ pentru a surprinde aventurile unei vacanţe în detaliu.

Canon PowerShot SX740 HS va fi disponibil începând cu luna august, 2018.

Beneficii principale:

  • Zoom optic de 40x într-o carcasă compactă, de buzunar
  • Amintiri uimitoare surprinse în videoclipuri la rezoluţie 4K Ultra High Definition
  • Funcţii inteligente cu ajutorul cărora obţineţi imagini superbe
  • Conectivitate simplă pentru partajare instantă pe reţelele de socializare

Ce conţine cutia:

  • PowerShot SX740 HS (Disponibil în varianta negru sau argintiu)
  • Curea pentru mână WS-800
  • Acumulator NB-13L
  • Încărcător CB-2LHE
  • Cablu c.a.
  • Kit cu manualul de utilizare

______________________________

Note de subsol:

1 Echipat cu tehnologie Bluetooth® cu un consum energetic redus. Marca comercială şi logo-ul Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate deţinute de Bluetooth SIG, Inc. şi orice utilizare a acestor mărci comerciale de către Canon Inc. se face cu licenţă. Toate celelalte mărci comerciale aparţin proprietarilor respectivi. Este necesară cuplarea iniţială cu dispozitivele compatibile.

2 Wi-Fi: Nu toate funcţiile sau dispozitivele sunt compatibile; pentru detalii, consultaţi specificaţiile complete.

3 Dispozitive mobile: Dispozitive iOS şi Android compatibile cu aplicaţia Canon Camera Connect; pentru detalii, consultaţi specificaţiile. 4 Calculatoare: Calculatoare Mac şi PC pe care este instalat Canon Image Transfer Utility 2; pentru detalii, consultaţi specificaţiile.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: