Canon a anunţat în cadrul Photokina 2014  dezvoltarea unui dispozitiv de stocare a fotografiilor, denumit provizoriu Cross Media Station, care va permite utilizatorilor să...

Canon Cross MediaCanon a anunţat în cadrul Photokina 2014  dezvoltarea unui dispozitiv de stocare a fotografiilor, denumit provizoriu Cross Media Station, care va permite utilizatorilor să se bucure cu ușurință de fotografii şi filme de înaltă calitate a imaginii, realizate cu ajutorul camerelor digitale.

În plus faţă de toate caracteristile cheie pe care le oferă camerele digitale Canon- viteză mare, operare accesibilă şi o calitate înaltă a imaginilor- Cross Media Station va permite utilizatorilor să salveze și să folosească  cu uşurinţă fotografiile și filmele şi să se bucure de  bibliotecile foto-video fără eforturi suplimentare.

Prin tehnologia NFC, imaginile și filmele pot fi transferate cu ușurință de pe un aparat de fotografiat și salvate în Cross Media Station, după care acestea pot fi vizualizate la o calitate înaltă pe un televizor. În plus, atunci când este conectat la o rețea, Cross Media Station va permite utilizatorilor să partajeze cu ușurință fotografii și filme, precum și fotografii imprimate. În acest moment, caracteristicile specifice, lista de preţuri, data lansării şi alte detalii vor fi anunţate în curând.

Canon va contribui in continuare la extinderea culturii foto-video prin intermediul noilor tehnologii și produse care îndeplinesc așteptările utilizatorilor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: