Viziunea lui Nicola Formichetti in calitate de director artistic la Diesel continua sa evolueze odata cu campania Spring/ Summer 2014. Construind pe baza campaniei...
DIESEL_SS14_AD-DPS_R2_STAGE1-1Viziunea lui Nicola Formichetti in calitate de director artistic la Diesel continua sa evolueze odata cu campania Spring/ Summer 2014. Construind pe baza campaniei neconventionale si inovative FW13 #DIESELREBOOT, am cutreierat globul in cautarea de bande, gasti, familii si triburi, pentru a gasi microculturi creative, care sa detina curajul si ingeniozitatea Diesel.

Am descoperit  un amestec de indivizi indrazneti, care inspira si intriga, cu un spirit artistic si stil personal remarcabile. Artistii, muzicienii, modelele, scriitorii, editorii, studentii si alti creativi ai on line-ului alesi pentru campanie impartasesc aceleasi idealuri – de a promova arta, de a trai si a fi acceptati asa cum sunt, de a respinge status quo-ul si de a schimba opinii prin imagine.

Pusi la un loc ca un grup, chimia rezultata din diversitatea participantilor a ajutat la crearea portretelor iconice ale gastilor: bikers, cyberpunks, staruri asiatice, blonde glaciale, street style-ul adolescentilor japonezi. Mediile disparate sunt unite prin puncte de vedere puternice ce ne conduc instinctiv catre fraza: “SUNTEM CONECTATI” (WE ARE CONNECTED) – mottoul campaniei.

Colectia Spring/ Summer 2014 mizeaza pe ideea ca nu suntem singuri. Este despre a-ti gasi comunitatea online, pasind apoi intr-o realitatea fizica. Este despre un loc in care te poti face inteles, de care apartii, in care esti cu adevarat tu insuti.

Suntem conectati la ideea a fi parte din trib. WE ARE CONNECTED. Existam impreuna, WE ARE CONNECTED. Sangele este mai dens decat conexiunea. WE ARE CONNECTED. Offline si in carne si oase, WE ARE CONNECTED. Nu suntem singuri, WE ARE CONNECTED.

DIESEL_SS14_AD-DPS_R2_STAGE1-6

DIESEL_SS14_AD-DPS_R2_STAGE1-1

DIESEL_SS14_AD-DPS_R2_STAGE1-2

DIESEL_SS14_AD-DPS_R2_STAGE1-4

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: