Călătoriile spre Grecia, neafectate de problemele țării: charterele Cocktail Holidays, operate în sistem normal Călătoriile spre Grecia, neafectate de problemele țării: charterele Cocktail Holidays, operate în sistem normal
Cocktail Holidays, unul dintre principalii turoperatori de chartere pe Grecia, va continua operarea, fără probleme, a charterelor către insulele grecești avute în portofoliu (Zakynthos,... Călătoriile spre Grecia, neafectate de problemele țării: charterele Cocktail Holidays, operate în sistem normal

Cocktail Holidays, unul dintre principalii turoperatori de chartere pe Grecia, va continua operarea, fără probleme, a charterelor către insulele grecești avute în portofoliu (Zakynthos, Corfu, Rhodos, Creta – Chania și Heraklion -, Mykonos, Santorini).

Turiștii care au contractat sau vor contracta pachete turistice prin intermediul Cocktail Holidays vor pleca în vacanță conform perioadei pentru care s-a achiziționat sejurul.

”Tarom, compania aeriană care ne asigură serviciile de transport, nu a primit până în acest moment, informări oficiale despre eventuale probleme de alimentare cu combustibil sau despre imposibilitatea asigurării serviciilor de handling pe aeroporturile grecești”, spune Adriana Goicea, director general Cocktail Holidays.

”Cazarea este asigurată în mare măsură de hoteluri care oferă all inclusive, așadar, clienții au puține cheltuieli extra. Conform comunicatelor oficiale, turiștilor străini nu li s-a impus o limită pentru retragerile de numerar de la bancomate, situația financiară cu care se confruntă Grecia se adresează exclusiv cetățenilor greci. Turiștii români sunt sfătuiți să aibă la ei bani numerar suficient pentru cheltuielile ocazionate de serviciile pe care doresc să le achiziționeze local”, completează Adriana Goicea.

Cocktail Holidays este în permanentă legătură cu partenerii și reprezentanții locali, dar și cu turiștii, pentru a interveni rapid în situații neprevăzute. ”Toți furnizorii greci de servicii, de la hoteluri la taverne și magazine, au nevoie de clienți, prin urmare, îi vor trata la fel de bine ca și până acum”, spune Adriana Goicea.

Conform datelor Cocktail Holidays de până la sfârșitul săptămânii trecute, vânzările de vacanțe în Grecia au mers conform estimărilor de la începutul anului, fiind pe un trend ascendent comparativ cu anul trecut. Perioada de înscriere pentru sejururile de anul acesta a început în septembrie 2014 și a crescut de la lună la lună. La finalul lui martie 2015, după perioada de early booking, rezervările erau cu minimum 10% mai mari față de perioada similară a lui 2014.

În 2014, Cocktail Holidays a înregistrat un număr de aproximativ 10.000 turiști în Grecia, pe zboruri charter. Pentru anul acesta, este estimat un număr de 10.500 e turiști români.  În 2015, se înregistrează o cerere mare pentru insulele Mykonos, Santorini și Zakynthos, unde gradul de ocupare este foarte ridicat.

Grecia rămâne una dintre primele opțiuni în rândul turiștilor, indiferent de naționalitate, turismul fiind una dintre ramurile de bază ale economiei elene.

”Cocktail Holidays aniversează anul acesta 20 de ani de la primul nostru zbor charter către Creta, de altfel, și primul zbor charter din România către Grecia”, spune Adriana Goicea.

Cocktail Holidays este brandul turistic al Promp Service Travel, lansat în urmă cu 11 ani. Turoperatorul a mers pe diversificarea destinațiilor de charter încă din 1995, când a introdus sejururile către Creta. De 22 de ani, oferta de chartere a Cocktail Holidays s-a dezvoltat, în prezent, compania operând peste 25 de astfel de destinații. Din 2005, a început operarea charterelor din afara Bucureștiului. În prezent, operează chartere din București, Cluj-Napoca și Iași.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: