Smart Bill, cel mai utilizat program de facturare din România, un business controlat de Radu Hasan, Ioana Hasan şi Mircea Căpăţână, a lansat recent...
smart billSmart Bill, cel mai utilizat program de facturare din România, un business controlat de Radu Hasan, Ioana Hasan şi Mircea Căpăţână, a lansat recent versiunea cloud, oferindu-le astfel clienţilor posibilitatea de a-şi gestiona procesele de facturare şi de a avea acces la date oricând, de oriunde s-ar afla şi de pe orice dispozitiv cu acces la internet.

Înfiinţat în 2007, Smart Bill este astăzi cea mai apreciată soluţie de facturare de pe piaţa locală. Compania celor trei tineri sibieni are un portofoliu de peste 23.000 de clienţi, de la persoane fizice autorizate până la firme mari, instituţii sau persoane publice. Peste 250.000 de documente de facturare sunt emise lunar utilizând programul de facturare Smart Bill, iar valoarea totală a acestora depăşeşte un miliard de euro anual.

Anul trecut, la un an după ce anunţa înfiinţarea unui Board of Advisors, Smart Bill a atras o investiţie în valoare de aproape 100.000 EUR de la Lucian Todea (Fondator ITNT şi business angel român), asigurând astfel o nouă direcţie strategică de dezvoltare a companiei.

Radu Georgescu va consilia Smart Bill în luarea deciziilor strategice ale companiei

Faţă de versiunile anterioare, Smart Bill Cloud poate fi instalat şi pe dispozitive mobile cu Android şi iOs şi poate fi accesată direct din web browser, fără a fi necesară instalarea prealabilă a unui program. Toate aceste funcţionalităţi sunt interconectate şi sincronizate, putând fi utilizate simultan de către mai mulţi utilizatori din companie în timp ce datele sunt stocate într-o singură bază de date securizată în cloud.

La scurt timp după lansare, peste 2.000 de utilizatori folosesc deja Smart Bill Cloud, iar fondatorii estimează că numărul acestora va creşte semnificativ în perioada care va urma. Smart Bill Cloud oferă utilizatorilor oportunitatea de a emite facturi, chitanţe, avize şi proforme în mai puţin de 30 de secunde, în timp ce modelele de chitanţe şi facturi personalizate disponibile în aplicaţie asigură profesionalismul şi calitatea documentelor. În plus, Smart Bill Cloud oferă utilizatorilor accces simultan la programul de facturare, de pe orice dispozitiv conectat la internet, telefon, laptop, tabletă sau desktop. Aceştia pot avea drepturi distincte în program, iar contabilul poate avea la rândul lui acces direct şi îşi poate prelua singur documentele.

New trends: Cum se împacă românii cu serviciile și aplicațiile bazate pe cloud

Nu în ultimul rând Smart Bill cloud calculează în mod automat preţurile, cursul valutar şi TVA-ul, ajutând astfel utilizatorii să nu facă greşeli, în timp ce problema pierderii datelor este eliminată, Smart Bill Cloud fiind stocat pe servere securizate şi putând fi accesat oricând, de oriunde.

„Smart Bill Cloud reprezintă pentru facturare ceea ce Internetul a reprezentat pentru computere, ducând întregul proces la un alt nivel. Factura şi urmărirea încasărilor sunt în centrul proceselor de business ale oricărei afaceri, iar accesul la documente şi informaţii oricând, de oriunde şi de pe orice dispozitiv, reprezintă un atu uriaş pentru multe afaceri din România. În plus, datele acestora sunt păstrate în siguranţă pe un server online!”, a declarat Radu Hasan, Fondator şi CEO Smart Bill.

Smart Bill Cloud se numără printre aplicaţiile finaliste în Business Wall of Fame, competiţie organizată de Romtelecom şi hub:raum care îşi propune să premieze cele mai bune aplicaţii de business. Câştigătorii concursului vor fi anunţaţi oficial pe data de 15 august, după încheierea perioadei de jurizare.

Mai multe detalii despre Smart Bill Cloud şi beneficiile companiilor care aleg să-l utilizeze sunt disponibile online la http://www.facturionline.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: