Singapore este, deja, unul dintre cele mai dezvoltate şi appreciate hub-uri pentru startup-urile din zona Asiei. Cu toate acestea, autorităţile locale îşi doresc să...
startupSingapore este, deja, unul dintre cele mai dezvoltate şi appreciate hub-uri pentru startup-urile din zona Asiei. Cu toate acestea, autorităţile locale îşi doresc să atragă un număr şi mai mare de business-uri noi tocmai din Statele Unite.

Aşa că, la începutul acestei săptămâni, Autoritatea pentru Dezvoltare din Singapore, o organizaţie de stat al cărei scop este dezvoltarea industriei tehnologice a ţării, a inaugurat în San Francisco un nou birou pentru Infocomm Investments – o entitate care dispune de fonduri de peste 200 de milioane de dolari destinaţi investiţiilor şi creşterii startup-urilor tech atât din Singapore, cât şi din întreaga lume – în spaţiul creat iniţial pentru programul de antreprenoriat al National University of Singapore – un mod de a facilita intrarea companiilor din Singapore pe piaţa americană.

Acum, noul birou al Infocomm Investments va funcţiona ca un liant pentru atragerea startup-urilor americane în această ţară, antreprenorii beneficiind de acces la programele de accelerare din Singapore şi la finanţare din partea Infocomm.

Iniţiativa s-ar putea dovedi o mină de aur pentru startup-urile tehnologice din State, multe dintre companiile care aleg să se lanseze în Singapore ajungând să cucerească zona Asiei de Sud-Est, una dintre regiunile cu cea mai mare rată de penetrare a internetului – circa 70% potrivit unui raport al Ericsson din vara anului trecut -, precum şi reţele de internet de mare viteză extrem de bine puse la punct.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: