Vrei să evoluezi profesional? Eşti pregătit să contribui la dezvoltarea carierei tale? Ai terminat studiile şi încă nu ai găsit locul de muncă potrivit?...

Poza generica - job search - sursa www expatica comVrei să evoluezi profesional? Eşti pregătit să contribui la dezvoltarea carierei tale? Ai terminat studiile şi încă nu ai găsit locul de muncă potrivit? Vrei să devii propriul tău şef? Sunt doar câteva întrebări esenţiale pe care şi le poate adresa în aceeaşi măsură un novice, un şomer sau o persoană care este în impas, în căutarea unui loc de muncă potrivit.

„Experienţa necesită pregătire, continuitate şi perseverenţă. Absolvenţii facultăţilor nu reuşesc de multe ori să îmbine studiul cu un job part time, fapt ce duce la înmulţirea studenţilor proaspăt absolvenţi, care nu reuşesc să găsească un loc de muncă. Există o bază de formare a individului pe care trebuie să o clădească fiecare până la o anumită vârstă. Sunt cazuri în care absolvenţii se pierd în traseul lor profesional, nu dobândesc un plan individual de acţiune conform intereselor şi aptitudinilor sale şi ajung la o vârstă când poate fi tardiv“ 

Meda Vasile, Coordonator activităţi – Orientare şi consiliere profesională

Academia de Studii Economice din Bucureşti implementează un program integrat pentru intervenţii active de ocupare „e-CarieraTa”, prin oferirea de cursuri acreditate de CNFPA(Centrul naţional de formare şi perfecţionare a antreprenorilor). Primele cursuri oferite gratuit se vor desfăşura în perioada 18 – 28 august 2014, Administrator de firmă, Controller şi Specialist Marketing şi Social Media Optimization.

Obţinerea profilului vocaţional, competenţelor prin formare profesională continuă, mediere pe piaţa muncii şi lansarea propriei afaceri prin consultanţă antreprenorială sunt etape importante pe care trebuie să le parcurgă oricine în drumul său către o carieră de succes. Mai mult, un CV bogat presupune experienţa atât a studiului prin cursuri competitive cât şi a dezvoltării personale a individului şi totodată avantajul de a fi selectat de către angajatori de top.

Consilierii specializaţi sunt cei în măsură să te îndrume, gratuit de data aceasta, către un plan bine definit în atingerea scopurilor personale, conform dorinţelor fiecăruia, indiferent de vârstă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: