ProCredit Bank, singura bancă din România cu acţionariat 100% german, a încheiat un parteneriat de participare la reţeaua de ATM-uri cu Euronet Services SRL,...
MasterCard photo library2013ProCredit Bank, singura bancă din România cu acţionariat 100% german, a încheiat un parteneriat de participare la reţeaua de ATM-uri cu Euronet Services SRL, o filială deţinută în totalitate de Euronet Worldwide, Inc. (NASDAQ: EEFT). Astfel, începând cu 30 iunie 2014, clienţii ProCredit Bank au acces la peste 400 de bancomate Euronet, aflate în 29 de judeţe ale ţării.

Prin intermediul acestui acord, clienţii persoane fizice şi persoane juridice ai ProCredit Bank îşi vor putea utiliza cardurile la ATM-urile Euronet în aceleaşi condiţii ca la bancomatele băncii, fără alte costuri suplimentare, beneficiind astfel de un acces rapid la banii din cont.

În plus, Euronet va achiziţiona de la ProCredit Bank 26 de ATM-uri instalate în afara sucursalelor băncii, care vor fi integrate în reţeaua Euronet.

Compania Euronet este prezentă pe piaţa din România de peste 10 ani şi operează singura reţea de ATM-uri independente şi partajate din ţară. ProCredit Bank este cea de-a şasea bancă ce se alătură reţelei Euronet. Celelalte bănci participante sunt Banca Comercială Carpatica, Intesa SanPaolo Bank, NexteBank, Libra Internet Bank şi Bloom Bank.

Datorită parteneriatului nostru cu Euronet – o companie multinaţională care deţine reţele de ATM-uri în 13 ţări europene şi o vastă experienţă în operarea şi administrarea de ATM-uri – ProCredit Bank va continua să le furnizeze clienţilor săi soluţii accesibile şi inovatoare. Semnarea acestui acord le va facilita clienţilor ProCredit Bank accesul la o reţea extinsă de bancomate, în condiţii similare cu cele de la ATM-urile băncii noastre

Heribert Kailbach, Director General Adjunct al ProCredit Bank România

ProCredit Bank are o reţea de 28 de sucursale prezente în toate oraşele importante din ţară şi deserveşte o gamă largă de clienţi persoane fizice şi juridice, cu accent pe întreprinderile mici şi mijlocii.

Oferta Euronet de participare la reţea optimizează furnizarea de servicii ATM pentru majoritatea băncilor din România. Prin crearea unui model reciproc avantajos, bazat pe economii de costuri pentru bănci şi acces extins la o reţea vastă de bancomate pentru clienţi, Euronet construieşte un model eficient de reţele de ATM-uri partajate, care s-a dovedit eficient în numeroase alte ţări. Parteneriatul cu ProCredit Bank întăreşte strategia de dezvoltare a Euronet pentru a le oferi clienţilor săi modele de servicii de cel mai înalt nivel

Dimitris Verikios, Managing Director, Euronet România

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: