Sesiunea de burse de studiu de pana la 50% oferita de WU Executive Academy pentru programul part time EMBA Bucharest – nr.1 MBA in...

WU WienSesiunea de burse de studiu de pana la 50% oferita de WU Executive Academy pentru programul part time EMBA Bucharest – nr.1 MBA in Romania[1], se apropie de final. Viitorii studenti mai pot beneficia de oportunitate prin depunerea aplicatiilor pana la data de 15 octombrie. Bursele ofera managerilor inscrisi in perioada aprilie – octombrie o reducere de pana la 17.500 de euro din valoarea totala de 35.000 euro a scolarizarii.

Inscrierea in programul de EMBA Bucharest, parte din Vienna University of Economics and Business (WU) – cea mai mare universitate de business din Europa, consta in transmiterea unui set de documente in limba engleza (cerere de aplicare, curriculum vitae, 2 scrisori de recomandare, scrisoare de motivatie, copia tradusa si legalizata a diplomei de licenta, foaia matricola cu notele obtinute in timpul studiilor universitare, o fotografie digitala recenta, copie a pasaportului), ulterior avand loc un interviu cu fiecare candidat.

Anul acesta, pana in luna septembrie, numarul aplicantilor este de 4 ori mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut. In plus, a crescut ponderea femeilor care participa in program, de la pana in 20% cat era anii trecuti la peste 50% in acest an. Studentii provin din industrii diverse, cu precadere din mediul financiar-bancar, iar costurile scolarizarii sunt suportate in egala masura prin trei modalitati de plata: fie prin finantare integrala din partea corporatiilor, co-finantare sau finantare individuala.

Schlegelmilch_Bodo„Programul nostru declarat nr.1 MBA in Romania este in permanenta adaptat schimbarilor dinamice din mediul de afaceri global, prin expertiza profesorilor care predau la unele dintre cele mai prestigioase universitati internationale. Prin aceasta bursa vrem sa oferim o oportunitate extraordinara managerilor si antreprenorilor romani de avea o experienta de top, atat pe plan educational, cat si personal, care le va dezvolta orizonturile de business si le va spori valoarea ca profesionisti pe piata muncii.” 

Prof. Bodo B. Schlegelmilch, Decan al WU Executive Academy

WU EMBA Bucharest a fost clasat pe locul 1 in Top MBA 2014 din Romania, primind punctaj maxim din partea studentilor si alumnilor, pentru mai multi indicativi, precum: calitatea cursurilor, competenta internationala, imbunatatirea abilitatilor de management sau imbunatatirea calitatilor personale. Succesul se datoreaza atat reputatiei profesorilor si universitatilor la care acestia predau – Thunderbird School of Global Management – USA, Carlson School of Management – USA etc., cat si celor doua rezidentiate internationale din cadrul programului, in Austria si USA, care ofera studentilor ocazia de a interactiona cu managerii din diverse companii aflate in tranzitie sau intr-o faza de consolidare a business-ului.

Acestor beneficii oferite de WU EMBA Bucharest li se adauga si structura speciala a cursurilor, axata in proportie de cel putin 80% pe studiile de caz internationale exclusive, aplicate pe situatiile actuale ale companiilor, tehnica de curs care permite si incurajeaza interactiunea studentilor intre ei si, de asemenea, materialele folosite, suportul tehnic pus la dispozitia cursantilor (ex: tableta de ultima generatie) si accesul on-line la biblioteca Universitatii de Economie si Afaceri din Viena.

Executive MBA Bucharest se adreseaza managerilor cu o experienta de minim 5 ani in domeniu, care au inregistrat un progres solid in cariera si care, ghidati de ambitie si motivatie, au viziuni clare asupra carierei. Programul va incepe pe 11 noiembrie 2014 si se va desfasura pe parcursul a 14 luni, cursurile avand loc in Bucuresti, in regim part time.


[1] Conform Top MBA 2014 realizat de Ziarul Financiar

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: