Burgerii Oro Toro, disponibili online pe foodpanda Burgerii Oro Toro, disponibili online pe foodpanda
foodpanda, cea mai mare platformă de food ordering din România, a  semnat un parteneriat cu lanțul de restaurante steakhouse Oro Toro. Începând cu luna... Burgerii Oro Toro, disponibili online pe foodpanda

foodpanda, cea mai mare platformă de food ordering din România, a  semnat un parteneriat cu lanțul de restaurante steakhouse Oro Toro. Începând cu luna noiembrie a acestui an, clienții foodpanda pot comanda online steak-urile, burgerii și celelalte preparate specifice Oro Toro.

Potrivit reprezentanților foodpanda, toate produsele  din meniul Oro Toro pot fi comandate online, prin intermediul site-ului sau aplicației mobile ale platformei de food ordering, comenzile fiind livrate pe raza întregii capitale.

Printre produsele Oro Toro, disponibile începând cu luna noiembrie clienților foodpanda, se numără steak-urile Ribeye, New York sau Portherhouse, precum și cunoscutul burger Black Angus Beef.

Comanda minimă este de 45 lei, iar timpul mediu de livrare este de maximum 60 minute, indiferent de sectorul din care a fost plasată comanda.

”Colaborarea cu Oro Toro ne permite să punem la dispoziția clienților noștri un meniu bogat și diversificat, burgerii, steak-urile, salatele și sandwich-urile și preparatele tip steakhouse oferite de noul nostru partener fiind la calitatea cu care clienții foodpanda sunt obișnuiți”, a declarat Radu Bălăceanu, Country Manager foodpanda România.

Burgerii sunt printre cele mai comandate mâncăruri prin intermediul platformei foodpanda, împreună cu pizza și mâncarea chinezească.

foodpanda.ro este cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din România, colaborând, în prezent, cu peste 500 de restaurante din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Ploiești, Oradea, Galați, Craiova, Sibiu și Buzau.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: