Bucuria din casa noastră! Bucuria din casa noastră!
De ceva vreme avem în casă o nouă bucurie. Ne place la nebunie și suntem încântați de faptul că se străduiește și îi iese... Bucuria din casa noastră!

De ceva vreme avem în casă o nouă bucurie. Ne place la nebunie și suntem încântați de faptul că se străduiește și îi iese cam tot ceea ce își propune. Se agită zi de zi, își face loc cu greu printre scaunele din living, se bagă pe sub pat, dar întotdeauna răzbește. Și uite așa avem și noi mai mult timp liber pentru noi. V-ați prins, nu? Este vorba despre noua noastră „jucărie”: Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra.

Unde mai pui că pentru Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra avem și stația de golire automată. Aceasta are două circuite de recoltare, o putere de absorbție rapidă de 16,500 Pa și monitorizează în timp real presiunea din conductele de aer. Este dotată cu saci de recoltare ce pot fi înlăturați cu ușurință, cu o capacitate de 4L, de 10 ori mai mare în comparație cu capacitatea standard a aspiratoarelor robot.

Revenind, nu am crezut niciodată că un asemenea roboțel este capabil să facă o cameră lună în 10 minute. Fără ca eu să mișc un deget. Și, credeți-mă, aspiră din greu. Modelul Ultra are o putere de aspirare de 4,000 Pa, tehnologie 3D de evitare a obstacolelor, un nou sistem de navigare laser LDS și o baterie de 5,200 mAh, ce asigură curățarea unei suprafețe de până la 240 m2 la o singură încărcare. Cool, nu?

Ba, mai mult. Mihaela îi testează răbdarea la maximum și face glume pe seama lui. Îi pune în cârcă și un pahar de apă și îl consideră majordom.

Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra este echipat cu un motor fără perii de înaltă performanță care asigură o aspirație puternică și de lungă durată pentru curățarea prafului, a părului de animale de companie și a murdăriei din fisuri, crăpături și chiar de sub paturi. Și nu doar că aspiră, dar dă și cu mopul. Rezervorul de apă inteligent, controlat electronic, permite o drenare uniformă fără scurgeri și suportă controlul fluxului de apă în trei trepte pentru o curățare temeinică a podelelor în toată casa.

În plus, tehnologia de evitare a obstacolelor 3D detectează chiar și contururile jucăriilor pentru copii, firele și alte obstacole pe care roboțelul le întâlnește în călătoria sa orin camerele apartamentului. Iar când găsește așa ceva, încetinește în avans pentru a le ocoli în siguranță.

Ne-am dat seama după primele utilizări că noua generație de tehnologie de navigare cu laser LDS scanează cu precizie împrejurimile apartamentului și reproduce instantaneu o dispunere realistă a camerei. Depășește cu ușurință pragurile de până la 2 cm înălțime și covoarele.

Iar simplitatea cu care este folosit îi dă plus valoare. Cu aplicația Mi Home, puteți activa diverse funcții avansate de gestionare a hărților pentru a vă asigura că fiecare cameră este îngrijită corespunzător. Are diferite caracteristici în app și poți folosi: Curățarea zonei, Planificarea dinamică a traseului, Curățarea zonei selectate, Curățarea unei zone personalizate, Zid virtual / Zonă restricționată, etc. Mai mult, poate să fie programat să facă lună în casă chiar atunci când tu ești plecat.

Cât despre stația de golire automată, Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Auto-empty Station este un must dacă nu ai chef să golești praful după fiecare aspirare. Sistemul de colectare a prafului cu două canale și debitul de aer de 16.500 Pa* al aspiratorului permit golirea rapidă a recipientului de praf.

Mecanismul automat de îndepărtare a prafului previne înfundarea recipientului cu o eficiență sporită și asigură o funcționare lină și eficientă în orice moment. Astfel, pe lângă faptul că este ușor de utilizat și la îndemână, sacul de praf de dimensiune mare are o capacitate de 10 ori mai mare decât cea a unui recipient de praf standard pentru aspirator.

În final, trebuie să fiu sincer și să vă spun că nu credeam că renunțăm așa simplu la un aspirator convențional pentru acest roboțel. Însă, după prima testare, ne-am dat seama că știe ce face, face ce promite, iar curățenia în casă se păastrează zi de zi.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: