Bucureșteni, buluc la Mega Mall în primele zile după lansare Bucureșteni, buluc la Mega Mall în primele zile după lansare
Apetitul românilor pentru promoții și curiozitatea, de cela mai multe ori prostească, au făcut ca noul centru comercial Mega Mall să fie luat cu asalt... Bucureșteni, buluc la Mega Mall în primele zile după lansare

Apetitul românilor pentru promoții și curiozitatea, de cela mai multe ori prostească, au făcut ca noul centru comercial Mega Mall să fie luat cu asalt la propriu în primele zile de la inaugurare. Potrivit estimărilor interne, peste 400.000 de vizitatori de toate vârstele s-au înghesuit să vadă cel mai nou mall din Capitală. 

“Aveam convingerea că deschiderea Mega Mall va fi un succes. Cei 400.000 de vizitatori ne-au depășit așteptările pentru weekend-ul de deschidere, a declarat Tiberiu Smaranda, Director Executiv NEPI.

Mega Mall și-a atras publicul și cu o serie de evenimente și activități speciale, create pentru fiecare categorie de vârstă și interese. Astfel, în perioada 14-17 mai, bucureștenii au interacționat cu Titan the Robot, un android controlat electronic venit în premieră în România, au luat parte la un eveniment coregrafic unic în lume, susţinut de trupa Magic Movers, și-au făcut fotografii în cele două camere anti-gravitaționale amplasate la nivelurile 0 și 1.

Cei mici au avut parte de programe speciale oferite de LEGO, în insula special amenajată de la nivelul  -1, și de Gymboland, un loc de joacă interactiv pentru copii, situat la nivelul 2. De asemenea, lansarea primei săli de cinema din România cu tehnologie 4Dx, din cadrul Cinema City, a atras un număr impresionant de vizitatori în weekend.

Acoperind, în total, 230.000 metri pătrați, Mega Mall este centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România. Acesta dispune de o spațiu închiriabil de 72.000 de metri pătrați, ocupat în prezent în proporție de 98%. Mega Mall acoperă 4 niveluri și are o parcare de 3.000 de locuri dispuse pe 6 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș.

Printre premierele pe care Mega Mall le oferă bucureștenilor se numără: sala de fitness WorldClass, de 2.500 de metri pătrați, dotată cu o piscină semi-olimpică, cinematograful Cinema City cu 14 săli și tehnologia 4Dx, un nou concept de spații de distracții cu casino, deschis non-stop, un sports bar, unde pot fi urmărite transmisiuni sportive live, dar și un loc de joacă pentru copiii de toate vârstele.

Nu au lipsit însă problemele, noul centru comercial având nevoie de încă o lună de zile pentru a arăta ca la carte, după cum au recunoscut chiar proprietarii, iar desele pene de curent i-au scos, deja, din sărite pe retailerii din Mega Mall.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: