Brutăriile Paul relansează „Tartelettes Festival” Brutăriile Paul relansează „Tartelettes Festival”
Pentru al treilea an consecutiv, brutăriile Paul relansează Festivalul Tartelor, campania care aduce clienților, la început de toamnă, o gamă extinsă de tarte cu... Brutăriile Paul relansează „Tartelettes Festival”

Pentru al treilea an consecutiv, brutăriile Paul relansează Festivalul Tartelor, campania care aduce clienților, la început de toamnă, o gamă extinsă de tarte cu arome noi și fructe de sezon. Sortimentelor clasice de tarte cu căpșuni și zmeură li se adaugă șase rețete noi, în ediție limitată.

Până la mijlocul lunii octombrie, iubitorii de dulce vor putea savura în brutării tarte cu ciocolată, pere, lămâie, zmeură și fistic, multifruits și caramel. Toată gama va fi disponibilă în produsele cu denumirea Tartelette.

Chiar dacă vara este la final, aceasta continuă în brutăriile Paul. Ne dorim ca toți cei care ne trec pragul să se poată bucura de cele mai savuroase tarte, într-un adevărat “festival” al deserturilor. An de an întâmpinăm clienții cu noi sortimente, diversificând constant gama de tarte, atât de îndrăgită de către aceștia”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

Clienţii care achiziţionează în perioada campaniei două Tartelettes primesc una din partea casei. Colecţia de tarte este disponibilă în toate brutăriile Paul, inclusiv cele de tip chariot.

Istoria Paul începe în 1889, cu o brutărie şi patiserie franţuzească de familie. Produsele Paul transmit consumatorilor din întreaga lume acel „art de vivre” franţuzesc: gourmet şi sofisticat, dar în acelaşi timp tradiţional şi atemporal. Alături de pasiunea pentru pâinea franţuzească, reţetele unice cu ingrediente atent selecţionate sunt elementele care constituie identitatea mărcii Paul.

În România, lanțul de brutării Paul este prezent începând cu anul 2008 şi deține până în momentul de față 18 brutării în 4 oraşe. Acestea se găsesc în Bucureşti (Dorobanţi, Universitate, Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Piața Romană, Mall Promenada, Mega Mall, ParkLake), Ploieşti (Ploieşti Shopping City), Cluj (Polus Center și Iulius Center) şi Constanţa (City Park Mall şi centrul comercial VIVO!).

În Bucureşti există şi locaţii de tip chariot amplasate în Bucureşti Mall, S-Park, Bucharest One, Băneasa Shopping City şi Sun Plaza.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: