Brunch, cocktailuri și delicii de dimineață la Athénée Palace Hilton Brunch, cocktailuri și delicii de dimineață la Athénée Palace Hilton
Începând cu luna februarie, Athénée Palace Hilton a lansat Bottomless Brunch, un nou concept de brunch adus pentru prima dată în București. Am zis... Brunch, cocktailuri și delicii de dimineață la Athénée Palace Hilton

Începând cu luna februarie, Athénée Palace Hilton a lansat Bottomless Brunch, un nou concept de brunch adus pentru prima dată în București. Am zis să îl testăm și noi. Și bine am făcut!

Pe scurt, Bottomless Brunch are loc în fiecare duminică în Café Athénée, între orele 10:00 și 15:00 și include o varietate de opțiuni culinare, atât pentru micul dejun, cât și pentru prânz, toate pregătite la comandă.

„Conceptul de Bottomless Brunch este popular în Marea Britanie, iar noi l-am adus în România și l-am adaptat pentru oaspeții noștri din București,” spune Antonio Micali, Food & Beverage Operations Manager. Ceea ce îl face diferit de alte brunch-uri existente, este ideea de consum nelimitat pentru comenzi din meniu, adică se poate opta pentru mâncare și băutură fără limită, în același preț, din meniul servit a la carte, nu la bufet.

„Pentru a oferi o experiență culinară unică, dorim să ne îndepărtăm de oferta clasică de bufet și să încântăm oaspeții cu o selecție de produse premium, alături de deserturi și feluri principale deosebite, precum și opțiuni vegane, toate pregătite la comandă”, adaugă Antonio Micali.

Oferta de brunch cu consum nelimitat este valabilă timp de două ore de la servirea primei băuturi, iar oaspeții vor putea comanda până la finalul acestei perioade de câte ori doresc, atât din lista de mâncare, cât și din meniul de cocktailuri.

Bottomless Brunch cu Prosecco sau cocktail-uri

Meniul Bottomless Brunch este împărțit între variante pentru micul dejun, precum ouă sau clătite, și preparate pentru prânz ce includ burgeri sau platouri bune de împărțit, la care se adaugă cocktailuri cu consum nelimitat pentru cele două ore.

Pachetul de brunch include o varietate de ouă gătite pentru toate gusturile – de la ouăle Benedict cu trufe negre italiene sau ouă cu caviar, până la ouă poșate cu avocado și pâine toast.

Pentru o masa copioasă, puteți combina ouăle cu iaurt cu granola sau clătite vegane cu fructe de pădure și sirop de arțar.

Pe lângă opțiunile de mic dejun, pentru a împlini festinul de dimineață, regăsim și feluri principale precum Burgerul Wagyu, la care se adaugă băuturile cu consum nelimitat.

Noi vă mai spunem doar atât. Fie că preferați cocktailurile cu prietenii sau aveți motive de sărbătorit cu familia la un pahar de prosecco, brunch-ul este scuza perfectă pentru a savura o băutură înainte de ora 11:00.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: