Pentru a marca lansarea zborului Londra- Johannesburg ce va fi operat cu noua aeronavă A380, compania aeriană British Airways lansează o competiție unică la...
Bryan Habana - intrecere cu A380Pentru a marca lansarea zborului Londra- Johannesburg ce va fi operat cu noua aeronavă A380, compania aeriană British Airways lansează o competiție unică la nivel mondial – o întrecere de viteză cu super jumbo-ul A380. Toți cei care se simt în formă, se pot înscrie accesând www.ba.com/ManVsPlane până luni, 20 ianuarie și explicând în maximum 50 de cuvinte de ce consideră că ar fi potriviți să intre în cursă. Dintre cei înscriși, cinci persoane vor fi selectate și vor participa la întrecerea propriu-zisă va avea loc pe aeroportul din Johannesburg la începutul lunii februarie.

Alergătorul care va scoate cel mai scurt timp va câștiga două bilete dus-întors (în cabina Club World) cu una dintre aeronavele A380 ale British Airways către Los Angeles, Hong Kong sau Johannesburg, pentru a savura gustul dulce al succesului.

Competiția lansat de British Airways vine după ce jucătorul sud-african de rugby Bryan Habana s-a întrecut pe pistă cu noul A380 și a câștigat.

În 2013, m-am întrecut cu noua aeronavă A380 a British Airways și am câștigat. Acum este rândul vostru să acceptați provocarea. Participanții trebuie să fie într-o formă fizică adecvată și să aibă forța, rezistența și viteza necesare pentru a întrece aeronava la trecerea liniei de sosire,” – a declarat Bryan Habana, care joacă pentru echipele Springboks din Africa de Sud și Toulon.

Din 12 februarie 2014, British Airways va zbura cu noile sale aeronave A380 de pe Terminalul 5 al aeroportului Heathrow, din Londra spre Johannesburg.

Jucatorul sud-african de rugby Bryan Habana lanseaza competitia ManvsPlaneBryan Habana (care joacă pentru echipele Springboks din Africa de Sud și Toulon) a fost selectat să intre pe teren de 95 de ori și a totalizat un numărde 53 de eseuri pe parcursul carierei, consacrându-se drept jucătorul Springboks cu cel mai mare număr de eseuri din toate timpurile și unul dintre cei mai prolifici din comunitatea mondială a rugbyului.

British Airways este cea mai mare companie aeriană din Marea Britanie, având o rețea internațională de zboruri care acoperă peste 150 de destinații din 75 de țări. Din 12 februarie 2014, British Airways va opera trei zboruri săptămânale cu aeronavele sale A380, pe ruta Heathrow Londra – Johannesburg. Din 10 martie 2014, compania va opera șase zboruri pe săptămână.

În peste 90 de ani, compania aeriană a transportat peste 1,2 miliarde de pasageri pe rețeaua sa extinsă și este recunoscută în plan international ca o companie premium. British Airways este una dintre cele mai mari companii aeriene internaționale din lume, înregistrând aproximativ 36 de milioane de pasageri în fiecare an.

Compania aeriană operează de pe Terminalul 5, de pe Aeroportul Heathrow din Londra, în exclusivitate pentru British Airways și Iberia Airlines, având posibilitatea să deservească 30 de milioane de pasageri pe an. În mai 2013, Skytrax a numit Terminalul 5 “Cel mai bun Terminal de Aeroport din lume” pentru al doilea an la rând, pe baza unor studii realizate în rândul a 12 milioane de subiecți, persoane care călătoresc frecvent. De asemenea, T5 a câștigat și premiul pentru ”Cel mai bun Aeroport de Shopping din lume”.

În septembrie 2013, British Airways a primit premiul pentru ”Cea mai bună companie aeriană”, ”Cea mai bună companie aeriană pentru zboruri pe distanțe scurte”,  ”Cele mai bune servicii First Class”, ”Cel mai bun program Frequent Flyer” și ”Cel mai bun lounge de pe un aeroport” pentru facilitățile oferite pe Terminalul 5. Premiile au fost acordate de Business Traveller, în urma unui studiu realizat în rândul cititorilor din Marea Britanie ai acestei reviste.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: