Burberry anunta lansarea parfumului Brit Rhythm pentru femei printr-o campanie ce o are ca protagonista pe actrita si modelul in varsta de 22 de...
suki wtarehouse2Burberry anunta lansarea parfumului Brit Rhythm pentru femei printr-o campanie ce o are ca protagonista pe actrita si modelul in varsta de 22 de ani Suki Waterhouse (actuala iubita a lui Bradley Cooper).

Acesta este primul parfum al casei de moda britanice dupa preluarea “in house” a diviziei de beauty business, in aprilie 2013. Lansarea noului produs de frumusete precede campania dedicata parfumului masculin, Brit Rhythm (care a avut loc in septembrie 2013), precum si celebrarea la nivel global a liniei Brit.

brit rhythm woman2Parfumul combina puterea de seductie a feminitatii si emotia muzicii rock&roll, aducand laolalta note surprinzatoare si note clasice, intr-o aroma florala si pudrata. Lavanda, floarea de portocala, iarba vetiver creeaza un mix feminin si senzual. Sticla iconica cu texturi contrastante reflecta la nivel vizual combinatia neasteptata de arome ale parfumului.

Lansarea noului parfumului feminin Brit Rhythm precede si lansarea Cabinei de Frumusete (Burberry Beauty Box), din Covent Garden si demonstreaza relatia unica pe care brand-ul a construit-o intre moda, frumusetea si spatiul digital.

Inspirata de aroma acestui parfum, make-up artist-ul Burberry, Wendy Rowe sub atenta supraveghere a lui Christopher Bailey (Chief Creative Officer Burberry) a creat un look  special: piele stralucitoare, smokey eyes si glow de buze delicat si natural. In paralel, o colectia capsula de haine si de accesorii, centrata pe iconica jacheta din piele se afla disponibila in anumite magazine din lume.

Mai multe detalii si o galerie foto, pe Fashion Trends Magazine!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: