Brico Dépôt și-a deschis magazinul din Băneasa Brico Dépôt și-a deschis magazinul din Băneasa
Brico Dépôt, parte a grupului Kingfisher, lider european pe piaţa de DIY şi home improvement şi al treilea ca mărime la nivel mondial, sărbătorește... Brico Dépôt și-a deschis magazinul din Băneasa

Brico Dépôt, parte a grupului Kingfisher, lider european pe piaţa de DIY şi home improvement şi al treilea ca mărime la nivel mondial, sărbătorește în această toamnă finalizarea procesului de transformare a celor 15 magazine achiziționate în 2013. Cel mai nou depozit, Brico Dépôt Băneasa, a avut deschiderea oficială pe 4 septembrie.   

Cu o suprafaţă de 7500 metri pătrați, magazinul din nordul Capitalei a rămas deschis pentru clienţii săi pe toată durata lucrărilor de transformare. Întregul proces de reamenajare a fost finalizat într-un timp record de numai 11 săptămâni. Datorită poziției sale privilegiate, depozitul din Băneasa este atracția principală a profesioniștilor şi a pasionaților de bricolaj și completează cu succes seria unităților achiziționate în 2013 și transformate dupa modelul consacrat al Brico Dépôt.

Depozitul este structurat într-un format ușor de parcurs, menținând cele trei zone principale:

  • Materiale de construcții
  • Renovarea locuinţei
  • Amenajări interioare

 „Ne bucurăm că am încheiat procesul de transfomare al tuturor unităților, la mai puțin de doi ani de prezență pe piața din România și suntem mândri că am reușit să implementăm cu succes conceptul Brico Dépôt şi în magazinul din Băneasa. A fost un proces dificil, o perioadă de muncă susținută și dedicare, la care echipele Brico Dépôt şi-au adus un aport semnificativ. În continuare, ne propunem să acționăm cu aceeași perseverență şi profesionalism pentru a dezvolta în 2016 notorietatea mărcii Brico Dépôt în România. Le mulțumim echipelor care au fost foarte eficiente în finalizarea lucrărilor de transformare pentru depozitul din Băneasa, ce se adaugă acum celor trei unități deja operaționale din București

Patrick Papot, Director General Delegat Brico Dépôt Romania

Tot în această perioadă, Brico Dépôt lansează aplicatia mobilă gratuită pe IOS și ANDROID – „BRICODEPOT”, dar și catalogul ONLINE pe www.bricodepot.ro, două instrumente utile prin care clienţii pot verifica în timp real stocurile disponibile din fiecare depozit, cu un simplu click.

Gamele de produse sunt actualizate zilnic, profesioniștii eficientizându-și în mod semnificativ timpul dedicat cumpărăturilor.

În plus, până pe 30 septembrie, toți clienții care achiziționează produse din depozitele Brico Dépôt, pot beneficia de oferte de finanţare şi de credite personalizate prin biroul BRICO CREDIT, dezvoltat în parteneriat cu BRD Finance și ERB Retail Services. Produsele pot fi achiziționate cu dobândă zero până la 12 rate lunare, pentru cumpărături de minimum 500 lei.

Brico Dépôt a fost înființat în 1993 în Reims (Franța). Are în prezent 114 de magazine în Franța, 28 în Spania, 15 în România și 2 în Portugalia. Brico Depôt vizează în primul rând pasionaţii « do it yourself » și constructorii profesionişti.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: