“Bravo, ai stil!”, gata de al doilea sezon la Kanal D “Bravo, ai stil!”, gata de al doilea sezon la Kanal D
Luni, 23 ianuarie, la ora 16:30, se va da startul celui de-al doilea sezon “Bravo, ai stil”, show-ul ce a cucerit intreaga tara si... “Bravo, ai stil!”, gata de al doilea sezon la Kanal D

Luni, 23 ianuarie, la ora 16:30, se va da startul celui de-al doilea sezon “Bravo, ai stil”, show-ul ce a cucerit intreaga tara si a dus la cote maxime conceptul de stil si atitudine.

Emisiunea va fi prezentata, ca si pana acum, de Ilinca Vandici, juratii Iulia Albu, Maurice Munteanu si Raluca Badulescu vor fi mai taiosi si mai rigurosi in ceea ce priveste tinutele concurentelor.

Razvan Ciobanu isi va pastra statutul de mediator intre jurati si concurente, dar cuvantul lui va avea o mai mare greutate intrucat la finalul fiecarei editii acesta va avea dreptul de a acorda sau retrage, argumentat, dupa caz, o stea unei concurente.

Una dintre surprizele acestui sezon este data de faptul ca Silvia, castigatoarea primului sezon “Bravo, ai stil!”, va fi parte din acest proiect; aceasta va fi alaturi de fete in culise si le va sfatui pe acestea in ceea ce priveste tinutele pe care le vor purta in fiecare editie a show-ului, le va ajuta cu sugestii si recomandari in ceea ce priveste aparitiile lor de-a lungul show-ului.

Silvia (Silvia Oana Popescu)

Cele mai expresive si motivate 14 fete, din cele peste 4000 inscrise la castingul pentru sezonul doi, vor intra de lunea viitoare in lumina reflectoarelor si sub “lupa” juratilor si a telespectatorilor.

Fenomenul “Bravo, ai stil!” arunca in arena acestei competitii stralucitoare nu numai concurentele si alegerile lor vestimentare, dar si povestile din culise, aliantele care se vor lega, intrigile si prieteniile dintre fete.

Castigatoarea locului secund va intra in posesia unui autoturism

Castigatoarea acestui sezon va pleca acasa cu suma de 100.000 de lei si i se va oferi sansa unei cariere in televiziune. O alta noutate survenita in acest sezon este data de faptul ca cea care se va clasa pe locul secund va fi premiata cu un autoturism.

Fanii isi vor putea sustine concurenta favorita, trimitand prin sms, la acelasi numar de sms, 1206, indicativul asociat fiecarei fete, asa cum va fi acesta comunicat in timpul emisiunii.

Bravo, ai stil! sezonul doi (1)

Show-ul “Bravo, ai stil!” se va difuza de luni pana vineri, de la ora 16:30, iar Galele eliminatorii vor putea fi urmarite de telespectatori in fiecare sambata, de la ora 22:00, la Kanal D!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: