Brașov, al treilea oraș din România pentru Uber. Timișoara, următoarea pe lista extinderii Brașov, al treilea oraș din România pentru Uber. Timișoara, următoarea pe lista extinderii
Serviciul uberX este operațional începând de astăzi, 17 noiembrie, ora 13:00 și în Brașov, unul dintre cele mai importante centre turistice și culturale ale... Brașov, al treilea oraș din România pentru Uber. Timișoara, următoarea pe lista extinderii

Serviciul uberX este operațional începând de astăzi, 17 noiembrie, ora 13:00 și în Brașov, unul dintre cele mai importante centre turistice și culturale ale României, anunță reprezentanții companiei americane.

Aplicația a fost deschisă doar în ultimele șase luni de peste 3,500 de ori – brașovenii și turiștii care vizitează orașul vor să folosească Uber și, începând de astăzi, vor putea comanda o mașină prin simpla apăsare a unui buton.

uberPentru a marca lansarea serviciului, uberX are tarife promoționale în Brașov, ce pornesc de la 1,5 lei (tarif de bază), 0,2 lei pe minut, 1,5 lei pe kilometru. Utilizatorii vor plăti la finalul cursei suma tarifului de bază + numărul de minute petrecut în cursă x tariful pe minut + numărul de kilometri parcurși x tariful pe kilometru. Tariful minim pentru cursa ta Uber este de 7 lei, iar în cazul în care comanda este anulată după mai mult de 5 minute, se va achita o taxă de anulare de 6 lei.

”Brașovul este cel de al treilea oraș din România în care serviciul Uber este operațional! Ne dorim să ajungem în toate orașele în care oamenii au nevoie de noi și vor să folosească Uber. Vedem un interes deosebit și din partea timișorenilor, așa că ne dorim să lansăm serviciul Uber și în Timișoara în curând”, spune echipa locală a Uber.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: